Beskrivning

Här är iNETBOX 300s, den perfekta följeslagaren för dina hemunderhållningsbehov! Denna banbrytande satellitmottagare erbjuder ett Linux-operativsystem och kompatibilitet med ett brett utbud av applikationer, vilket gör den till det perfekta valet för alla dina favoritprogram. Här är vad du kan förvänta dig av en iNETBOX 300s:

Linux-operativsystem: iNETBOX 300s körs på ett Linux-operativsystem, vilket säkerställer smidig och effektiv prestanda.

Dreambox-kompatibilitet: Den här mottagaren är helt kompatibel med alla Dreambox-applikationer, vilket ger dig tillgång till ett stort innehållsbibliotek.

Signal-till-brus-förhållande: Med en signal-till-brus-nivå på upp till 12 dB max, kommer du att uppleva kristallklar ljud- och videokvalitet.

Bithastighet: iNETBOX 300s stöder en bithastighet på upp till 115,2 kBit/s, vilket säkerställer snabb och pålitlig prestanda.

Kompakt design: iNETBOX 300s är designad med en kompakt formfaktor, vilket gör det enkelt att passa in i din underhållningsuppsättning.

Uppgradera din hemunderhållningsupplevelse med iNETBOX 300s och njut av tillgång till en värld av innehåll till hands. Missa inte denna fantastiska möjlighet att öka din mediekonsumtion!

Objektnr 631914975

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 21:30

Inetbox300s TV-kanalsmottagare för parabolägare

Pris

500 kr

DanielS9

Borås, Sverige

5.0

DanielS9

Verifierad

97 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?