Beskrivning

Maximera din bildkvalitet med den här 15 meter långa komponentkablen - Guldpläterad och Oxygen Free Copper!

Förbered dig på en bildupplevelse i världsklass med den högpresterande komponentkablen. Med en imponerande längd på 15 meter ger den guldpläterade och oxygen free copper teknologin dig den ultimata signalöverföringen för att maximera din underhållning.

Guldpläterade kontakter: Varje anslutning är omsorgsfullt belagd med högkvalitativt guld för att säkerställa en jämn och stabil signalöverföring. Den här kabeln ger dig en otrolig bild- och ljudkvalitet utan signalstörningar.

Oxygen Free Copper (OFC): Tillverkad med ren koppar utan syre för att eliminera risken för signaldegradering. Resultatet är en kristallklar och oavbruten överföring av ljud och bild.

15 meter längd: Ge dig själv flexibilitet i placeringen av dina ljud- och videoenheter. Oavsett om det är hemmabio, spelkonsoler eller professionell audiovisuell utrustning, kommer denna kabel att möta dina behov.

Robust konstruktion: Kabeln är konstruerad för att vara hållbar och motståndskraftig mot slitage, vilket garanterar långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Skickas spårbart med Schenker så fort jag kan efter utförd betalning.

Objektsnr 628791136

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 17:07

Komponentkabel 15m HQ 15 meter Oanvänd

Pris

210 kr

Slutar om

pipankan

NORRHULT, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

883 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?