Beskrivning

Scart till HDMI Converter

Adaptern används för att konvertera Scart till HDMI observera att adaptern bara är envägs, det går alltså inte konvertera HDMI till Scart.

Konvertern är perfekt för att använda tillsammans med din retro konsol, för optimal bild bör du även använda dig av ett kablage som stödjer C-Sync alternativt S-video. Vanligtvis säljer vi även dessa kablage i vår traderabutik. Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor.

Konvertern fungerar även utmärkt för att koppla in tex en VHS spelare.

Specifikationer:
Ingång: Scart
Utgång: HDMI
Storlek: Ca 9 x 5.8 x 2.5cm
Vikt: Ca 70g
Supportad ingång: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M,PAL/N.
HDMI utgående upplösning: 720p/60Hz, 1080p/60Hz.
Strömförsörjning: USB (Max): 3W (kräver tex en mobilladdare alternativt usb uttag på tvn)

---------------------------------------------

Passa på att nyttja samfrakten, köp fler och spara på fraktkostnaden. Vid användning av samfrakt, välj att betala dina objekt och välj samfrakt. Om det skiljer mer än 3 dagar från det första objektet du köpt/vunnen auktion måste du skicka ett meddelande med en förfrågan om att du är intresserad av ett till objekt och vill samfrakta, detta för att undvika missförstånd om utebliven betalning.

Vid vunnen auktion/köpt objekt skall ditt köp betalas så snart som möjligt om samfrakt inte planeras att nyttjas. Din order kommer vanligtvis paketeras och lämnas till ett postombud inom 2 arbetsdagar efter inkommen betalning.

Om du önskar betala vid ett senare tillfälle kan en eventuell överenskommelse ske men en förfrågan med ett godkännande skall ske innan köpet genomförs. Notera att din order inte kommer att skickas innan betalningen är mottagen.

Alla spelkassetter testas i original konsoler, vi kan inte garantera funktionen i tredjeparts konsoler eller emulatorer, exempelvis en Nintendo kopia köpt på wish.

Om det mot all förmodan skulle vara något fel på din produkt så tveka inte att kontakta oss! Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp!

Vi reserverar oss för att vissa felskrivningar i annonserna kan ske.

Kom ihåg att dina bud är bindande, vinner du en aktion måste du köpa objektet.

Objektsnr 628553871

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 22:56

Scart till HDMI Converter (NY)

Såld för

109 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?