Beskrivning

Barco ClickShare Conferencing-knapptillbehöret fungerar som en trådlös sändare för din bärbara dator, så du kan ansluta knappen till datorn och sömlöst projicera data till hubben.
Denna process är plug-and-play och behöver då inte någon extra mjukvaruinstallation.
Så praktiskt taget vem som helst som kommer till mötet kan vara redo att gå live på bara några sekunder genom att endast ansluta ClickShare-knappen till din bärbara dator och klicka på knappen.
------------------------------------------------------
Med en VOXICON COMMUNICATE R1 kan du förvandla vilket rum som helst till ett konferensrum. Högtalaren har en inbyggd mikrofon som enkelt fångar upp ljudet 360 grader så att alla runt högtalaren kan tala med en normal samtalston. Med USB-anslutning och plug and play är det enkelt att koppla in den i din dator och starta mötet.
-------------------------------------------------------

Logi rally remote. Gjord för Logitech Rally som levererar studiokvalitet, oöverträffad röstklarhet och RightSense-automatisering för bättre möten med videokonferensprogram som fungerar med USB-enheter, inklusive Google Hangouts Meet, Microsoft Skype för företag, Microsoft Teams och Zoom. Med modulärt ljud, smidig kabelhantering och premium-finish integrerar Rally vackert in i medelstora och större rum.
------------------------------------------

Allt är i kanon skick utan några som helst fel eller liknande.

Objektnr 632184208

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 20:37

Baaco clickshare. Voxicon. Logi rally remote

Slutpris

|

761 kr

Auktionen är avslutad

mrleichtmetall vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?