Beskrivning

Säljer en begagnad multikontakt grenuttag med pluggar i kinesisk stil och en kinesisk nätsladd. Enheten köptes i Kina. Fallet är väldigt tungt. Även om föremålet ser ganska coolt ut och är unikt, garanterar jag inte för några attribut eller enhetens funktion.

Det här är mina åtaganden och krav, om du bjuder på den här artikeln accepterar du dem:
Jag förbinder mig att överlämna varor till den valda transportagenten inom mindre än 24 timmar efter att jag ser bevis på full betalning.
Avhämtning är inte möjlig, såvida det inte uttryckligen nämns i fraktalternativen. Avhämtningsställe är på min adress om inte annat avtalats innan auktionen är avslutad. Jag förväntar mig full betalning innan vi kommer överens om hämtningstid.
Jag ber dig att betala inom mindre än 24 timmar efter att du vunnit budet. Om du inte gör det kommer jag att fråga dig en gång via Traderas meddelandesystem om du fortfarande är intresserad av transaktionen. Om du inte betalar för varan 48 timmar efter att auktionen har avslutats kommer jag att be Tradera att markera denna transaktion som en "misslyckad betalning" och jag kommer att lägga ut artikeln på auktion igen.
All kommunikation kommer att ske genom Tradera meddelanden - telefonsamtal, SMS eller e-post är inte nödvändiga.
Om du föreslår att du hanterar denna transaktion utanför Tradera-systemet eller -processen kommer jag att markera transaktionen som misslyckad betalning och jag kommer att lägga ut artikeln på auktion igen.
Jag förbehåller mig rätten att blockera medlemmar under budgivningsprocessen om deras profil inte har några betyg eller om jag märker oönskat beteende, t.ex. förolämpa andra medlemmar i betygskommentarerna

Objektsnr 630688941

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 21:03

Longyu LY-206 Kinesisk multikontakt grenuttag med pluggar i kinesisk stil

Utropspris

|0 Bud

150 kr

Auktionen avslutades utan bud

trading-mario

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

151 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?