Beskrivning

Ny i förpackning!
Rek. Pris 2200:-

- Kompatibilitet
KAMING Carplay trådlös adapter stöd för trådlös Apple CarPlay för iPhone och trådlös Android Auto Adapter för Android-telefon (iOS 9+ och Android 10+).
KAMING Wireless CarPlay fungerar med de flesta bilar utrustade med trådbunden Apple Carplay och Android Auto. ( inte kompatibel med BMW, 2020 Jeep Grand Cherokee, 2021 Chevrolet Silverado, 2019 Chevrolet Malibu, 2020 Ford Explorer Platinum )

- Plug and Play Design
Efter den första anslutningen ansluter AI-Boxen automatiskt varje gång du sätter dig i bilen och din telefon aktiverar WiFi och Bluetooth. Den kräver ingen kabel, vilket gör det bekvämare att använda iPhone. Samtidigt minskar skador på mobiltelefonen genom att undvika frekvent i- och urkoppling av datakabeln.

- Youtube & Netflix på bilskärmen
Med KAMING Carplay Wireless Adapter kan YouTube- och Netflix-videor spelas upp på bilens skärm utan förseningar och i hög kvalitet. Dessutom kan du ladda ner andra appar som Hulu, Spotify, Prime Video och Disney+ och det stöder även uppspelning av videor och musik från en USB-enhet. Upplev en ny underhållningsupplevelse på din bilresa med KAMING Carplay Wireless Adapter.

- Pålitlig WiFi-signal och snabba svarstider
KAMING CarPlay trådlös adapter med integrerade 4-kärniga IC-chips och den senaste 5G och 2.4G dubbelbandssignalfiltreringstekniken, den förbättrar WiFi-signalen och garanterar responsiv navigering med GPS i realtid samt minskade förseningar i samtal och brus under musikuppspelning. Vilket är lika pålitligt som en trådbunden anslutning.

- Vad får du? -
1 × Carplay trådlös adapter
1 × USB-C till A-kabel
1 × USB-C-adapter
1 × användarmanual

Lämnar inget öppet köp, support, garanti, mm. Läs på nätet om produkten före köp.

———————
INFORMATION: Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektsnr 631137312

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 05:06

NY Trådlös CarPlay Android 3-i-1 adapter Netflix YouTube iPhone streama

Pris

399 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?