Beskrivning

Perfekt att laga hål med!!

PASSA PÅ!

ENFÄRGAT silvergrått mönstrat halvblankt band 35 mm x 100 cm i stark latex/gummi, vilket gör att det är perfekt att sy.... eller allra helst limma på diverse gummimaterial t.ex. stövlar, regnkläder, vadarbyxor, markiser, tält mm. Ytan är inte helt slät utan har lite "liv"/mönster (se bilder).

Vid köp av flera likadana band så får du allt i en längd.

FRAKT VID FLERA KÖP

1 st x 1m = 18 kr, 2 - 3 st x 1 m = 39 kr, 4 - 7 st x 1m = 57 kr.

OBS! Traderas system klarar inte av att räkna ut rätt frakt när du köper flera meter, utan för varje band du köper så adderas full frakt. Vid betalning av samfrakt så kan du antingen betala full frakt och då återbetalar jag mellanskillnaden eller så markerar du att du vill ha samfrakt och då ändrar jag priset så att det stämmer.


Eventuella kostnader för emballage är alltid medräknade i fraktpriset. Samfrakt är okej. Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara med valörer, utan valörer och rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalning finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektnr 514547121

Visningar 919

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Grått mönstrat band 35mm x 100cm i gummi, perfekt att limma och laga med!

Pris

25 kr

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 107 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?