Beskrivning

LEGO MOC (My Own Creation) / Custom / Metro City Hospital / Sjukhus

Konstruerat, framklurat och byggt av den i LEGO-kretsar legendariske L.G. Orlando a.k.a. "Brickbuilderspro". Ett fantastiskt detaljerat bygge som också blev starten på Orlandos karriär inom LEGO builds and instructions. Metro City Hospital är utan tvekan en brytpunkt då det vid tidpunkten inte existerade något liknande. Utan tvekan en liten del/bit av "LEGO history".

I auktion ingår även ritning / blueprint signerat av L.G. Orlando (!!!)

Utan att överdriva är detta "a piece of LEGO history" och just kreationen Metro City Hospital är juvelen när det kommer till L.G. Orlando's alster.

Säljs utan manual / instruktioner.

Byggt med i stort sett uteslutande helt nya bitar. Enstaka begagnade bitar kan förekomma, men är generellt sett i det närmaste nyskick.

Säljes av vuxen LEGO-samlare. Uppbyggd en gång och har sedan hållits så gott som fri från damm och annat som är LEGO-fientligt. Med andra ord är denna MOC att betrakta som begagnad - men i ett skick som är så nära nytt det är fysiskt möjligt att komma! Självklart inte utsatt för rök, solblekning, husdjur/allergener etc.

Spårbar frakt med DHL (i vissa fall Schenker eller PostNord, beroende på storlek). Alltid spårbart!

Betalning inom 7 dagar efter avslutad auktion.
Samfrakt (inom 7 dagar).
Fri frakt!

Skickas i regel 1-2 dagar efter betalning. När det gäller just MOC:s kan packning ta lite längre än vid köp av ex. lösa bitar av mig, då jag vill säkerställa att allt kommer fram i kalasskick.

Levereras hopbyggd! Beroende på modell och detaljer kan packningen variera. Generellt sett gäller att jag packar varje modul för sig i separata påsar som läggs rejäl wellpapp-kartong och som fylls med pack-chips. Mindre delar, som riskerar att lossna läggs i en separat ZIP-påse som enkelt eftermonteras utifrån annons-fotona. Jag har sålt ett flertal MOC:s packade på detta sätt och samtliga har anlänt hela med bara någon enstaka lös bit.

Kort och gott, jag gör mitt yttersta för att alla moduler/byggen ska komma fram i bästa möjliga skick. Emballage, packchips, foam etc. ingår utan kostnad för dig.

Tänk också på att vara noggrann vid öppnandet av paketet, så att inga bitar av misstag hamnat i emballaget/packchipsen och slängs av misstag.

Se gärna mina andra annonser. Fler LEGO-bitar och exklusiva set och MOC:s kommer att läggas ut successivt framöver. Håll utkik ;-)

Tveka inte att kontakta mig ifall det är några som helst frågor.

Objektsnr 630926187

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:11

LEGO MOC / Metro City Hospital / Sjukhus

Utropspris

|0 Bud

4 495 kr

Slutar om

theenigma

ÖSTHAMMAR, Sverige

5.0

theenigma

Verifierad

Toppsäljare

420 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 500 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?