Beskrivning

Fright Knights-set (skräckriddare?) från 1997. Är delbart i tre delar, fyllt av fällor och lönndörrar, och kommer med en svart drake, en häxa med spindelmantel, en skräckfurste med svärd och mantel och trollstav samt vakter, en riddare, ett skelett och en lejonriddare som fånge. Totalt åtta figurer.

Skick är generellt sett riktigt fint. Men då bitarna har lekts med kan repor och andra märken förekomma på sina ställen. Se bilderna för detta.

Vapen och sköldar generellt i bra skick, med ett par undantag. Det kromade svärdet är i ovanligt bra skick. Tygdelarna (flaggan och två mantlar) är något blekta med lätt kantnötning men bra skick i övrigt, se bilderna på dem. Drakens vingar är något slappa. Trycksaker i bra skick. Ett spjut lätt krökt i spetsen, Schabraket har ett söndrigt clip.

Instruktionerna är original och i relativt bra skick. Ingen box.

Utropspris satt till drygt 300 kr under billigaste kompletta setet till försäljning på Bricklink inom EU.

Levereras nedplockad i zippåsar.

Samfraktar vid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning. väger över 1 kg. Skickas väl skyddat. Kan även hämtas utanför Kalmar.

En del bitar och ett par figurer plus drakens svans hade kommit bort under åren. Det har tagit drygt ett år och runt 300 kr att återställa modellen. Det ska inte vara något som är fel eller saknas, men skulle vi mot all förmodan ha gjort ett misstag så fixar vi det.

Objektnr 634908779

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:52

6097-Night Lord's Castle (1997) slott riddare fright knights drake komplett

Utropspris

|0 Bud

1 600 kr

Slutar om

Grendel74

Påryd, Sverige

5.0

Grendel74

Verifierad

Toppsäljare

101 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?