Beskrivning

49CM Söt & Mjuk Plushie FGM-148 Javelin / Spjut Handgjord i Ukraina 2022

Mått (cm):
Längd: 49
Bredd: 12
Höjd: 11

Material: microplush
Fyllning: syntetdun
Tryck: gitter

Leksaken är tillverkad i Ukraina.

I dagens värld förstår förmodligen varje ukrainare, åtminstone lite, militära vapen. Och de flesta av dem skulle inte vägra att ha det hemma. Men det krävs tillstånd för vapen...
Vi har något att erbjuda dig! Vi förkroppsligade i en mjuk leksak bilden av det mest kända vapnet från den moderna ukrainska armén - antitankmissilen Javelin. Hur många intressanta spel kan uppfinnas med en sådan leksak. Och vårt mjuka spjut kan tjäna inte bara för underhållning, utan också för avkoppling, som en kudde, eftersom det är så mjukt och behagligt att ta på att du eller ditt barn bara kommer att ha söta drömmar.
Tack vare sin ljusa och originella design kommer mjuka Javelin att med fördel kunna framhäva interiören i vilket rum som helst i huset eller kontoret. Föreställ dig bara hur den kommer att passa bekvämt i soffan och locka uppmärksamheten från alla som kommer in i rummet.
Du kan inte tvivla på kvaliteten på den mjuka leksaken Javelin! Specialister från fabriken i Ukrainia använde högkvalitativa, hypoallergena material för att skapa Javelin: huvuddelen är mikroplysch, fyllningen är silikonfiber, insatserna är gjorda av stark filt och den glittrande inskriptionen "Spjut" appliceras. Dekorativa element och tillbehör är säkert fixerade, sömmar är snyggt gjorda.

Tack för besöket!
Vi skickar spårbart paket från Odessa, Ukraina.
Leveranstid är ca 2-3 veckor.

Jag är svensk medborgare som har bott i Ukraina med min familj sedan 2017. Vi är väldigt ledsna över kriget och försöker samla in pengar till Ukraina. Vi kommer att donera större delen av vinsten till armén. Tack för ditt stöd.

Objektsnr 630694152

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:55

49CM Söt & Mjuk Plushie FGM-148 Javelin / Spjut Handgjord i Ukraina 2022

Pris

590 kr

LoveFromOdessa

Falkenberg, Sverige

5.0

LoveFromOdessa

Verifierad

63 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?