Beskrivning

2st View-master skivor med bilder ifrån Berchtesgaden i Tyskland.
Totalt 14 st bilder. 1513, 1514.
Språket är engelska.

Hela och fina.
Det som syns på bild 2 är det som ingår.

Vill man ha flera bilder eller har några frågor så går det bra att använda sig av traderas meddelande funktion. Jag kan även skicka sårbart men då blir frakten 51kr.

-----------------------------------------
Innan du budar/ köper denna vara så är det viktigt att du läser igenom hela annonsen och tittar igenom alla bilder för att bilda en egen uppfattning av skicket. Alla varor säljs i befintligt skick men finns kända defekter så nämns de i beskrivningen av varan. Skulle det vara så att jag har missat något eller om varan inte överensstämmer med dina förväntningar så kan vi ordna en retur. Då står dock köparen för returfrakten samt att varan ska vara i samma skick som när jag fraktade den.

Betalningen ska ske inom 48h efter att köpet är gjort/ annonsen avslutas om inget annat har bestämts. Sker inte detta så kommer jag att använda min rätt att häva köpet och varan läggs upp igen. Jag använder mig av Traderas egna betalningssystem så de betalningsalternativ du kan använda syns under annonsen.

När varan sedan är betald så skickas varan i ett kuvert med PostNord. Annan frakt/ avhämtning kan i vissa fall ordnas men då vill jag att du kontaktar mig före avslutad auktion. Varan packas väl och skickas samma dag/ dagen efter avslutad auktion om inget annat nämns i annonsen. Jag ansvarar inte för fraktbolagens eventuella slarv men är gärna med och bråkar om det skulle behövas.

Företagsinformation

Jag driven en enskild näringsverksamhet och är godkänd för F-skatt. Jag är dock inte momsregistrerad då mitt företag uppfyller kraven för befrielse av momsregistrering. Mina specialområden är kameror, klockor och glaskonst men sysslar egentligen med försäljning av alla gamla, antika och retroföremål.

Lycka till!

Mvh Rasmus

Objektsnr 627289555

Visningar 117

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 17:32

View-Master 1513, 1514, Berchtesgaden, Germany.

Såld för

40 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

SamlareSvensson

Norrköping , Sverige

5.0

SamlareSvensson

Verifierad

Toppsäljare

780 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?