Beskrivning

Så, efter 10+ år insåg jag att min lgh automatiskt inte att blir större och att jag kommer inte att ha råd att köpa en större. Det är därför med ganska stort vemod jag fattat beslutet att sälja av den modelljärnväg jag köpt på mig under 10+ år.

ALLT är köpt på tradera av säljare med minst 4,8 i betyg, men INGET är provkört av mig! Jag har litat på dem och jag hoppas att ni litar på mig. NI som läser/budar/köper kan antagligen mycket mer om detta än jag, det enda jag vet, är att allt rimligtvis bör smörjas.

Sakerna säljs i befintligt skick, men skulle något va helt tokigt, löser vi det. Fråga, tjata osv, jag är inte omedgörlig vid försäljning, FÖRUTOM vad det gäller Hector Railloken!

Jag föredrar avhämtning, men bor du i Svappavaara eller nån annan ödemark, som Göteborg, fattar jag att det inte går. Det DU måste va beredd på i så fall är att det kan ta upp till en vecka innan jag kan skicka, dels då jag måste hitta skrivare för fraktsedel samt att jag har inte bunkrat med packmaterial hemma. Hoppas dock att detta inte avskräcker den seriöse och att du kan göra ok köp.

Som alltid: Köparen väljer fraktbolag, förutom vid KÖP NU! (billigaste försäkrat) Angiven frakt gäller inom Sverige och fri frakt vid KÖP NU! Även där, BARA INOM SVERIGE! Jag är ju tvungen att ange alternativ, men haka inte upp er på det...

Helst inga utrikesförsändelser och ABSOLUT INGA Italienförsändelser (hört att det är mycket strul med det), men propsar ni, va beredda på högre frakt och ännu lite längre leveranstid

Jag tror det räcker som text, men fråga gärna och be om fler foton!

Lycka till!!!

Ang detta objekt:

Skick enligt bilder. Ställ gärna frågor!

OBS! Frakten blir ANTAGLIGEN 36:- (postnord brev) men jag garderar mig!

Om så önskas har jag några vadderade påsar att sälja till självkostnadspris, 5:- för små (godsvagn) 8:- för mellan (personvagn) för de som köper enstaka vagnar. Vet inte om jag vågar skicka lok i dessa pga vikten. Detta läggs i så fall på fraktpriset.

Objektsnr 630235350

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 22:08

Märklin 44185 Warsteiner ölvagn/godsvagn i mkt bra skick! OFP!

Slutpris

|

100 kr

Auktionen är avslutad

melodeon vann auktionen

atsarron

JOHANNESHOV, Sverige

5.0

atsarron

Verifierad

Toppsäljare

597 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?