Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 14 maj 21:23

Noterar att meningen "I denna försäjning hittar du 4 st SJ-vagnar tre pasagerarvagnar av modell 4072, och en buffévagn 4073." går att tolka som att försäljningen gäller 8 vagnar, men det är alltså 4 st totalt! Ville bara klargöra så det inte blir något missförstånd!

Säljer av mina gamla Märklingrejor efter hand. I denna försäjning hittar du 4 st SJ-vagnar tre pasagerarvagnar av modell 4072, och en buffévagn 4073. Intressant att man stavat buffé med y. "Byffé". :) Originalkartonger finns med till samtliga vagnar. På någon kartong sitter en prislapp på 75 kr, det vittnar om en annant tid.

Vagnarna är använda, men ändå i skapligt skick. Se bilder och bedöm själv. Finns någon skavank här och var, men inget som syns speciellt mycket. Kan nog behöva lite "smörj" för att rulla lättare samt lite justering av kopplingar, men inget är trasigt vad jag kan se förutom ena fästskruven för överdelen på en av vagnarna. Skruven saknas och skruvstycket på överdelen är skadat. Inget som syns utåt dock, och vagnen håller ihop ändå. Går givetvis att laga om man vill det.

Pasagerarvagnarna är utrustade med belysning, men släpskorna har vid något tillfälle tagits bort. Hittar jag dessa innan jag skickar vagnarna lägger får de givetvis följa med! Även passagerare och inredning kommer med, men då mycket låg löst och skramlade i vagnarna tog jag ur det och la det i separata påsar.
Byffevagnen saknar belysning och inredning helt!

Fraktpriser gäller såklart endast inom Sverige. Skickar inom tre dagar efter inkommer betalning. Önskar du hämta på plats så skicka ett meddelande via Tradera så bestämmer vi en tid.

OBS! DA-loket som syns på några bilder ingår INTE i denna försäljning! Finns med endast för illustrativt syfte

Objektnr 633040910

Visningar 437

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:09

4 SJ-vagnar Märklin H0 modell 4072 och 4073

Slutpris

|

5 100 kr

Auktionen är avslutad

I2 vann auktionen

smfaren

FRISTAD, Sverige

Verifierad

40 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?