Beskrivning

En vacker Ängel i den fina och färgglada kristallen Alashan Agat, som endast bryts i Alashan-öknen i Inre Mongoliet, Kina.

Vikt: 15 gram
Höjd: 4,5 cm
Bredd: 3 cm

Alashan Agate
När man pratar om lyckoberlocker eller stenar och kristaller för lycka kommer Agat alltid upp i diskussionen.
Det är en av de mest kraftfulla lyckostenarna där ute med sin kraft som kommer från sammansättning av flera kvartsmineraler.

Agat är en underbar ädelsten för att balansera sinne, kropp och själ samt hjälpa dig att sakta ner och centrera dig själv. Det omvandlar negativ energi till positiv energi. Agat förbättrar mental funktion, förbättrar koncentrationen, förbättrar perception och analytiska förmågor.

1. Läkande egenskaper hos agat och mystisk kraft

Agat är en svalkande sten som många använder för att lugna pulsen och säkerställa en allmänt god hälsa och ett långt välmående liv.

Att bära Agat kan hjälpa en skydda sig mot fara. Det hjälper en att se världen från ett bredare perspektiv och mer klarhet.

Att bära denna ädelsten hjälper också dem som har svårigheter med sömnlöshet. Med tanke på den mycket lugnande naturen hos denna sten, sägs den hjälpa till att generera mer positiva drömmar.

2. Etablerar positivitet

Att bära agat hjälper till att ge positiv energi i ditt liv. Att bära denna ädelsten hjälper dig att lära dig att acceptera situationer och saker i ett positivt perspektiv.

Det hjälper till att odla positiva känslor av:

fred stillhet; och
uppskattning utan svårighet.

3. Hälsofördelar med agat

Att bära agat hjälper till att stärka din kropp och agat uppmuntrar till en effektivare funktion av din ämnesomsättning.

Det kan hjälpa personer med sömnstörningar, särskilt bland pensionärer och de som lider av sömnapné.

Många människor kommer att hålla sin agat över magen för att hjälpa till med besvär i och runt magen.

Dessutom kan Agat hjälpa människor med matsmältning, främja synstyrkan och sägs ge skydd mot njursjukdom. Ta aldrig någonting på denna sida som medicinsk rådgivning och sök en kvalificerad läkare för alla åkommor du kan ha.

Boken Crystal Meaning föreslår också att agat kan hjälpa till att stärka blodkärlen och läka hudsjukdomar.

4. Använd agat för att förbättra dina relationer

Agat har länge varit känt för att hjälpa till att stärka relationer. Som nämnts ovan är rosa agat bra för att utveckla ett starkare band mellan föräldern och barnet.

Att ha agat omkring dig kan hjälpa till att ta bort känslomässig disharmoni. Detta hindrar dig inte bara från att tänka på negativa saker utan får dig att fokusera på att tillhandahålla lösningar kring en positiv relation.

Genom att använda agat för att hjälpa dig fokusera på de positiva medlen kommer du att bygga en starkare relation och bli mer sammankopplad.

Naturligtvis finns det tuffa tider i alla relationer och genom att hålla eller ha agat omkring dig kommer du att hjälpa till att förbli positiv och tänka på alla bra saker. Det är aldrig en bra idé att fokusera din energi på det negativa. Det leder till en nedåtgående spiral som du inte vill gå ner i.

Om ditt förhållande behöver en chans till, överväg att använda och tillämpa de värdefulla fördelarna med agat och se vart det leder dig.

5. Agat och rikedom

Agat hjälper till att motverka överutgifter och slösaktiga vanor och skyddar därigenom din rikedom. Genom att placera härlig agat i och runt ditt hem hjälper det dig att hitta de områden som läcker din ekonomi.

Ibland kan det vara småsaker, men med tiden kan många småsaker innebära mycket slöseri.

Att arbeta med energierna i denna sten kan hjälpa dig att känna dig berikad och bemyndigad att uppnå alla dina ekonomiska mål.

Att bära stenen kommer att uppmuntra logiskt tänkande, vilket hjälper dig att fatta rätt beslut, särskilt när du arbetar med en stram budget.

När det är dags att diskutera budget och ekonomi med din partner, se till att ha lite agat i närheten, på ditt skrivbord eller ha den på dig. Agatens lugnande karaktär hjälper dig att bli tydlig med lösningar istället för att fokusera på de utmaningar du kan stå inför just nu.

-Samfraktar-

Objektsnr 630417032

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 19:30

Alashan Agat kristall carving Ängel

Pris

159 kr

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

336 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?