Beskrivning

Underbart fin Björn i Grön Aventurin

Höjd: 3 cm
Bredd: 2,3 cm
Längd: 5 cm
Vikt: 56gram

-Skickar alltid min kristaller renade.
Tänk på att naturliga inklusioner, bergrester och oregelbundenheter förekommer i natursten.

*Grön Aventurin

Information om Grön Aventurin
Grön Aventurin lär vara en kristall för hopp och framtidstro. De sägs ha en stark förbindelse till jorden och till det Deviska riket, vilket lär skapa en omfamnande känsla av natur och dess lugnande vibrationer. Lär ha en upplyftande vibration som kan stärka tron på din egen styrka.

Egenskaper hos Grön Aventurin
-Kan ge ökat självförtroende och personlig tillväxt
-Lär ge hopp och självkänsla
-Sägs ge vitalitet såsom styrka, livskraft och energi

Användningsområde för Grön Aventurin
Kan användas i kristallnät och magipåsar, då de lär skapa positiv energi, fokus och styrka. Då kristallerna lär stimulera vitalitet och livskraft kan den med fördel bäras med dig under dagen för sprida dess härliga kraft och energi! De lär dessutom vara helt perfekt när du står inför en ny fas i livet.

Chakra: Hjärta

Affirmation: “Jag rör mig framåt med optimism, självförtroende och förnyad vitalitet”.

Grön aventurin lär absorbera elektromagnetisk smog och skydda mot miljöföroreningar. De sägs stimulera krafter till den fysiska tillväxten till tidigt födda spädbarn, barn och tonåringar. De sägs även öka övergripande vitalitet och förbättra den intellektuella utvecklingen av barn som till exempel kämpar med skolarbete och destruktiv hyperaktivitet.

Denna underbara gröna kristall sägs även hjälpa vuxna med skriftligt arbete, maskinskrivning och datorfärdigheter, och kan vara till nytta för de som kan behöva övervinna klumpighet. Aventurin kan användas i elixir att dricka eller smörja på kroppen och lär vara mycket användbar för att lindra eksem, rosacea, akne och andra hudproblem.

Grön aventurin lär vara idealisk för att lugnande kraftiga temperamentväxlingar, och sägs kunna minska gräl mellan par. För de som letar efter kärlek i sina mogna år kan grön aventurin användas som kärlekskristall i kristallnät som gäller kärlek och relationer eller användas på hjärtchakrat, då den lär uppmuntra till kärlek senare i livet.

De sägs även vara en mycket positiv sten för studenter och ungdomar som står på tröskeln inför kommande resa och liv. Lär vara en toppen present att ge bort!

Grön aventurin lär hjälpa dig genom förändringsprocesser och sägs vara en fin kristall för ökad fertilitet.

Jag samfraktar gärna om ni hittar fler favoriter i mitt sortiment.

Objektnr 630824144

Visningar 116

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 19:41

Stor Kristall Björn Carving i Grön Aventurin

Såld för

109 kr
Annonsen är avslutad

Lovecrystals

Bromma/Stockholm, Sverige

5.0

Lovecrystals

Verifierad

Toppsäljare

354 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?