Beskrivning

Säljer nu ett helt nytt Drakar & Demoner paket från Kickstarter-kampanjen Dragonbane Fria Ligan. Allt är självklart komplett, helt nytt och fortfarande inplastat. Säljer även specialutgåvorna Monsterpaketet och Regelboken. Dessa är också kompletta, helt nya och fortfarande inplastade. Ingår även en helt ny och fortfarande inplastad bok av Orvar Säfström - Nils Gulliksson Illustrationer och skisser. Allt som är med på bilderna ingår i detta paket. Ett sällsynt tillfälle för samlaren att få tag i så här mycket i en och samma auktion.

Från Kickstarter-kampanjen ingår,

1 st. Drakar och Demoner / Dragonbane Deluxe Utgåva (Bundle) på svenska

1 st. Bonus Art Print

1 st. Drakar och Demoner / Dragonbane Tärnings-set (Ett extra set gröngenomskinliga tärningar innehållande en vardera av T4, T6, T8, T10, T12 och T20. Den sistnämnda har specialsymboler på sidorna 1 och 20 för att markera drakslag och demonslag i Drakar och Demoners spelregler).

1 st. Drakar och Demoner / Dragonbane SL-skärm (Denna officiella spelledarskärm till nya Drakar och Demoner är en riktig lyxversion av tjock kartong med tre liggande paneler. Utsidan är prydd av Johan Egerkrans vackra illustration och insidan är fullmatad med alla tabeller som spelledaren behöver).

Från andra inköp ingår,

1 st. Drakar och Demoner Monsterpaketet svensk specialutgåva.

Denna specialutgåva av Monsterboken, med läderimitation och guldfolietryck på omslaget, trycks i en begränsad upplaga. När den är slut är den slut!

Från kattfolk till karkioner, lyktgubbar till likätare, ulvar till urträd, och många fler mer – detta set innehåller hela 64 vackert illustrerade pappfigurer av fantastiska varelser från Monsterboken till Drakar och Demoner

Drakar och Demoner / Dragonbane Pappfigursbaser

1 st. Pappfigursbaser

1 st. Drakar och Demoner / Dragonbane Regelboken svensk specialutgåva.

Denna specialutgåva av Regelboken, med läderimitation och guldfolietryck på omslaget, trycks i en begränsad upplaga. När den är slut är den slut!

1 st. bok av Orvar Säfström - Nils Gulliksson Illustrationer och skisser.

För skick, vänligen se bilder. Allt är helt nytt, fortfarande inplastat och oanvänt. För ytterligare information, vänligen se tillverkarens hemsida.

Har Ni frågor, vänligen ställ dessa innan ni lägger Ert bud. Tänk på att Ert bud är bindande. Betalning skall vanligtvis vara tillhanda inom fem (5) dagar efter avslutad auktion. Meddela mig innan bud om ni behöver fler dagar och vill vänta in löning osv.

Paketet kommer att skickas välemballerat och spårbart med Schenker. Samfraktar självklart. Jag använder Traderas prislista för frakt, dvs. inga andra kostnader tillkommer.

Lycka till med budgivningen!

Objektsnr 628806952

Visningar 287

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 18:36

Drakar & Demoner Deluxe Kickstarter Monsterpaketet Monsterboken Regelboken Mint

Slutpris

|

2 900 kr

Auktionen är avslutad

Salmiakk vann auktionen

BandedForLife

Vällingby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

593 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?