Beskrivning

  • Svärdets sång tar ett nytt grepp på klassisk fantasy. I detta rollspel är ni inte hjältar som skickas på uppdrag av andra i stället är ni äventyrare och skattletare som går er egen väg i ett fördömt land. I spelet kan ni utforska Det glömda landet, genomsöka uråldriga ruiner, kämpa mot drakar och demoner, och om ni överlever tillräckligt länge bygga ert eget fäste i en grym och härjad värld. Boxen innehåller:

    En Spelarbok med hårda pärmar och läderomslag. Boken innehåller regler för att skapa spännande rollpersoner, brutala strider, dödlig magi, farliga utfärder, och för att bygga ert eget fäste. Reglerna kan användas i vilken fantasyvärld som helst.
  • En Spelledarbok med hårda pärmar och läderomslag. Boken innehåller en detaljerad beskrivning av Det glömda landet, ett stort illustrerat bestiarium, omfattande slumpmöten, och tre kompletta äventyrslandskap.
  • Häftet Sägner & Äventyrare, som låter er fördjupa era rollpersoner och ge dem unika bakgrunder.
  • En stor karta i fyrfärg, som ger er frihet att utforska Det glömda landet hur ni vill, hexagon efter hexagon.
  • Ett ark med klistermärken för äventyrslandskap och gravstenar, som förvandlar spelets karta till en levande och permanent krönika över era äventyr.
  • Spelet innehåller både nya och gamla klassiska illustrationer av den ikoniske rollspels- illustratören Nils Gulliksson, samt texter av den hyllade fantasyförfattaren Erik Granström.
Rollspelet är komplett och i MYCKET BRA SKICK

Självklart kombinerar jag frakt vid flera köp!

Objektsnr 628205093

Visningar 180

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 20:24

Fria Ligan SVÄRDETS SÅNG, komplett rollspel med inbundna böcker i en låda

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

ragngand

Umeå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 604 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?