Beskrivning

Ett av de första rollspelen i nytryck med massor av extra godsaker. Främst gjort för grottkräl, men fungerar bra till annat också till stor del tack var spelets skalbarhet - från de extremt nybörjarvänliga grundreglerna på några sidor upp till den fulla expertregelboken kallad In the Labyrinth (alla dessa finns i boxen). Gavs ut första gången 1977 som två mikrospel då Steve Jackson tyckte Dungeons & Dragons var för komplext och byggdes sedan på med ett stort antal äventyr och expertregler under åren.

Innehåller det som syns i text på bilderna. Den här versionen är första tryckningen av nytrycket som gavs ut med hjälp av Kickstarter och innehåller lite extra bonussaker (se bild 4). Ny, inplastad!

Samfraktarvid flera köp - kom ihåg att begära samfrakt när du är klar (finns som val på betalningssidan) eller skicka PM om det, annars väntar vi 7 dagar tills samfraktperioden är slut. Skickas inom tre vardagar från och med att betalning - kan inte alltid skicka precis dagen efter på grund av mycket dålig hälsa. Skickas väl skyddat. Väger runt 4kg. Kan även hämtas utanför Kalmar.

Orkar helt enkelt inte med försök till prutning eller den irriterande "Köpförfrågan"-funktionen, så kommer att ignorera dessa om det inte är samma som satt utropspris.

Objektsnr 630903024

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:49

The Fantasy Trip Legacy Edition (Steve Jackson Games 1977/2019) OSR Rollspel RPG

Utropspris

|0 Bud

1 180 kr

Slutar om

TinaAndrea

Påryd, Sverige

5.0

TinaAndrea

Verifierad

Toppsäljare

388 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?