Beskrivning

Japanska Motorcyklar kontra Tyska motorcyklar - Kvartettspel från Alga. Innehåller 32 st kort samt regelkort. Asken er hel och korten är i mycket fint skick.

OBS! LÄS ALL MIN TEXT INNAN BUD/KÖP!

Annonsen kan avbrytas/ändras innan auktionsavslut om jag anser att den har för få besök. Lägg därför ditt bud direkt och vänta inte tills sista minuten så låses annonsen och kan ej ändras längre. Är annonsen försedd med valet “köp nu”, välj detta och du får igenom köpet direkt om inte någon annan hinner före.

Jag har tyvärr inte tid med några möten så därför är ingen avhämtning möjlig. Allt skickas oavsett om du bor i närheten eller ej

Bjud bara om du tänker fullfölja affären. I och med att du trycker på budknappen ingår du ett avtal med säljaren att du har förbundit dig juridiskt att köpa objektet i auktionen till det pris du angivit. Mer om villkor för köp finns att läsa i användaravtalet https://info.tradera.com/anvandaravtal/

Mina varor är oftast begagnade och inte i nyskick, därför kan mindre slitage och skönhetsfel förekomma. Det är upp till köparen att bilda sig en uppfattning om skicket innan bud. Ställ därför eventuella frågor om skicket innan bud om du tycker att någonting är oklart.

Tradera upplyser vinnaren om betalning via mail vid vunnen aktion. Ha därför till vana att kolla ditt spamfilter om du inte får något mail. Betalning mig tillhanda senast 3 dagar efter aktionsavslut, om inte annan överenskommelse gjorts. Kan du inte betala i tid vänligen kontakta mig innan bud för eventuellt erhållande av anstånd. Det är upp till köparen att hålla koll på sina aktionsvinster samt betala dessa i tid.

Jag paketerar noggrant, men kan inte ansvara för postens eller andra leverantörers hantering av paket och ersätter inga försvunna försändelser. Mitt ansvar upphör vid inlämningsstället. Klagomål om pakethantering får göras hos respektive leverantör. Det flesta försändelser innehåller dock någon form av försäkring och spårning. Mer fraktinfo finner du till höger under Frakt – Mer info

Tänk även på att du köper från en privatperson och därför gäller inte ångerrätt eller reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Känner du dig osäker så titta på säljarens omdömen före köp.

Att lämna negativa omdömen löser inga problem, är du missnöjd med varan så kontakta mig först för en lösning av problemet.

Lycka till

International Bidders Are Welcome

Objektsnr 627006871

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 19:30

Kvartettspel Japanska Motorcyklar kontra Tyska motorcyklar

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

TCB002

Helsingborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 387 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?