Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Lost Ones är en "Välj din egen väg"-berättelse som använder kartbrickor. Varje spelare tar på sig rollen som en Lost One, en kidnappad ungdom som förs till Otherworld, Faes hem. Tack och lov har en konflikt mellan stridande Fae-fraktioner skapat tillräckligt med distraktion för att de förlorade ska kunna fly. Nu måste du utforska detta magiska rike av drömmar och mardrömmar och förhoppningsvis upptäcka en väg hem medan de återstående Fae jagar dig.
Varje spelare tar mellan 1 och 3 åtgärder i en omgång. När en spelare har slutfört sin handling kan alla spelare som inte har tagit sin tur utföra sina åtgärder. Upprepa att ta rundor tills spelet är slut.

Varje spelare har tillgång till dessa åtgärder.

• Utforska ett nytt område genom att placera en kartbricka, flytta dit och läsa introduktionen av ett möte i sagoboken
• Utför en handling i ett berättelsemöte
• Flytta till en intilliggande kartruta som redan har placerats
• Aktivera Boon-kort

När du undersöker en kartbricka upplever du ett berättelsemöte och fattar vanligtvis beslut som kommer att påverka resten av spelet. Dessa möten kräver ofta att du använder förmågaskort från din hand. Framgång kan innebära att lära sig mer värdefull information, övervinna hinder eller till och med få Boon-kort som ger magiska krafter och mytiska reliker. Men att utforska denna drömmars rike kan resultera i att du upplever en skrämmande Bane, som kommer att hindra framsteg och potentiellt leda till karaktärens undergång. Du kan också hitta en ny fas av månen och tidens gång...

Du måste hitta och öppna en magisk gateway för att fly före en annan nymåne, ha en tom hand eller bli fångad av Fae. Noggrann användning av resurser, sammanfogning av ledtrådar och skaffa speciella Boon-kort är avgörande för att vinna spelet. Baserat på de val som spelaren gjort, finns det också ett dussin olika berättelseslut med sina egna epiloger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584449989

Visningar 210

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lost Ones till Sveriges lägsta pris!

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?