Beskrivning

Ostindiska kompaniet är ett spännande sällskapsspel, som troget återskapar handelsrutterna, destinationerna och äventyren i en svunnen men betydande epok i svensk sjöfartshistoria. Bakom spelet ligger noggranna efterforskningar, som resulterat i en utsökt dekorativ spelplan och omsorgsfullt gjorda samt påkostade kort och spelpjäser.

Du ansvarar här för dina fartyg inom Kompaniet och kommer att få ditt affärssinne och din riskvillighet satta på hårda pr prov. Om du skall göra dig en förmögenhet ellet sluta i ruin bestäms av hur väl du spelar dina kort och planerar dina segelrutter genom att utnyttja den unika förflyttningsmekanismen.

Ostindiska kompaniet - ett underhållande affärs- spel, långt utöver det vanliga!

Spelet är skapat av vår svenske brädspelslegend Dan Glimne mest känd för succén Drakborgen och spelets regelbok innehåller hans egna tankar och idéer kring spelet.

Tyvärr saknas 1 st plastfot och 1 st av de bruna båtarna (nr 2) så den har blivit ersatt av en skalenlig version i kartong och det påverkar endast spelet om man är fullt antal, dvs 5 st spelare vid bordet (se bilder 8 & 9). I övrigt är spelets komponenter i mycket gott skick och lådan visar mycket lite skav på hörnen med tanke på spelets ålder (se bilder 1 & 2).

Kommer från djur och rökfritt hem.

Frakt eller upphämtning är möjlig. Önskas mer information eller bilder på något speciellt är det bara att skicka ett meddelande.

Objektnr 633037513

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:58

Ostindiska kompaniet (1995) - neoGames - I gott skick

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

sjömonstret

Kungälv, Sverige

4.9

Verifierad

47 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?