Beskrivning

The Siege är en fan-expansion av ”Settlers of Crypto” till brädspelet Catan. Det skapar nya utmaningar och kräver nya strategier i spelet.

Denna spelpjäs tillsammans med det inkluderade 10-sidor långa regelhäftet (engelska, digital nerladdning) har särskilda scenarion och unika regler, både för basspelet ”Catan”, men även för dess olika expansioner: ”Sjöfarare”, Städer & Riddare”, ”Handelsmän & Barbarer”, ”Äventyrare & Pirater” och ”Treasures, Dragons & Adventures”. Så oavsett hur stort Catan-fan du är så finns det fler än ett sätt att spela ditt spel tillsammans med ”The Siege”.

’The Siege’-spelpjäsen matchar designen och passar ihop med de vanliga plastfigurerna till Catan. Regelhäftet som ingår är en digital nerladdning innehållande vackra illustrationer och detaljerade regler för samtliga expansioner och scenarion som är kompatibla med spelpjäsen.

Denna fan-expansion är, den första av många av ”Settlers of Crypto”, som innehåller en fysisk spelpjäs till Catan. Möjligheten att köpa den med billigast tänkbara frakt, gör att fler spelare jorden runt har möjlighet att införskaffa den (1 frimärke i Sverige = 15kr frakt)

Du får:
1 ”The Siege” spelpjäs
1 Regelhäfte (digital nerladdning, på engelska)

(Obs: Settlers of Crypto och denna expansion är inte på något sätt officiellt knutet till CATAN GmbH och CATAN Studio. Det är endast ett fan-projekt för likasinnade spelare av Catan. Referenserna i denna beskrivning och regelhäftet är till den officiella utgåvan av Catan och dess expansioner. De spelen behöver inhandlas separat för att kunna spela The Siege.)

[Möjlighet till samfrakt med flera artiklar finns - betala bara för en frakt. Säg till om du är intresserad av fler än 1 exemplar av denna expansion.]

Objektsnr 627725549

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 09:48

Catan: ”The Siege” - Fan-expansion inkl. Spelfigur + 10-sidor regelhäfte

Såld för

75 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?