Beskrivning

"Air Superiority" är ett strategispel som utvecklades och publicerades av Game Designers' Workshop (GDW). Spelet släpptes ursprungligen 1987 och är en del av serien av militära strategispel som GDW producerade under den tiden.

I "Air Superiority" spelar spelarna rollen som befälhavare för luftstridskrafter från en av flera nationer och strider om luftherravälde över olika områden. Spelet fokuserar på taktiska luftstrider och simulerar olika aspekter av modern luftkrigföring, inklusive användningen av olika typer av flygplan och taktiska beslut som måste tas för att uppnå luftherravälde.

Spelet innehåller vanligtvis en stor spelplan som representerar ett geografiskt område där luftstriderna äger rum. Spelarna använder olika flygplansenheter för att utföra olika uppdrag, såsom luftstridsuppdrag, bombning av markmål och luftspaning.

"Air Superiority" är känt för sin detaljerade och realistiska simulering av luftkrigföring, och det har fått beröm för sin komplexitet och djup från fans av militära strategispel. Det är ett av flera spel som GDW producerade inom detta genre och är fortfarande uppskattat av en del spelare och samlare idag för dess historiska värde och spelmekanik.

Objektsnr 630554076

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 17:31

Air Superiority strategispel från Game Designers' Workshop (GDW)

Slutpris

|

269 kr

Auktionen är avslutad

bergmagn vann auktionen

jomsa1

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

59 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?