Beskrivning

Ny i förpackning.

Samfraktar med liknade.

- Automatisk design:
Inkubatorn antar automatisk design, stöder automatisk kontroll inkubationscykel och temperatur, bekväm, snabb och enkel att använda.

- Intelligent konstant temperatur:
Utrustad med intelligent konstant temperatursystem, realtidsövervakning och exakt kontroll av temperaturen kan realiseras för att säkerställa trevlig inkubation av ägg.

- Hög tolerans: Inkubatorn har en hög tolerans, kan anpassa sig till olika storlekar på ägg, inklusive ägg, ankägg och gåsägg.

- Multifunktionell användning:
Förutom att den används för att kläcka fågelägg, kan den även användas för att kläcka ägg från andra smådjur, såsom ödlor och så vidare.

- Pålitlig kvalitet:
Tillverkad av högkvalitativt ABS-material, tät struktur, fin beständighet, lång livslängd, hög tillförlitlighet, så att du kan vara säker på att använda.

- Artikeltyp:
- 16 ägg Kycklinginkubator
- Vikt: 1550g/54,7oz
- Material: ABS Färgen blå

När du ställer in inkubatorn på ett av fyra automatiska inkubationslägen "Kyckling", "Anka", "Gås" och "Duva", kan temperaturen inte justeras manuellt, inkubatorn kommer automatiskt att justera temperaturen. I läget "Konstant temperatur" kan temperaturen justeras. Du kan ansluta ett 12 V-batteri och ett 220 V-hushållsnät samtidigt, och det är bäst att använda en 220 V-hushållsförsörjning. Den genomskinliga inkubatorn med hög densitet, lätt att observera kläckningssituationen, kan automatiskt vända ägg, värma dem jämnt, lågt ljud, låg strömförbrukning.

- Fuktighetsövervakning + extern vattenpåfyllning:
Inkubatorn kan visa fuktighetsvärdet. Beroende på luftfuktigheten som visas på inkubatorn, kan vatten tillsättas till inkubatorn varje dag.

Objektsnr 627621570

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 15:19

NY Digital kläckningsmaskin Automatisk Inkubator Ägg Äggkläckningsmaskin

Såld för

499 kr
Annonsen är avslutad

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 454 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?