Beskrivning

Helt ny!
Ord pris 1600kr

- Automatisk design:
Inkubatorn antar automatisk design, stöder automatisk kontroll inkubationscykel och temperatur, bekväm, snabb och enkel att använda.

- Intelligent konstant temperatur:
Utrustad med intelligent konstant temperatursystem, realtidsövervakning och exakt kontroll av temperaturen kan realiseras för att säkerställa trevlig inkubation av ägg.

- Hög tolerans: Inkubatorn har en hög tolerans, kan anpassa sig till olika storlekar på ägg, inklusive ägg, ankägg och gåsägg.

- Multifunktionell användning:
Förutom att den används för att kläcka fågelägg, kan den även användas för att kläcka ägg från andra smådjur, såsom ödlor och så vidare.

- Pålitlig kvalitet:
Tillverkad av högkvalitativt ABS-material, tät struktur, fin beständighet, lång livslängd, hög tillförlitlighet, så att du kan vara säker på att använda.

- Artikeltyp:
- 16 ägg Kycklinginkubator
- Vikt: 1550g/54,7oz
- Material: ABS Färgen blå

När du ställer in inkubatorn på ett av fyra automatiska inkubationslägen "Kyckling", "Anka", "Gås" och "Duva", kan temperaturen inte justeras manuellt, inkubatorn kommer automatiskt att justera temperaturen. I läget "Konstant temperatur" kan temperaturen justeras. Du kan ansluta ett 12 V-batteri och ett 220 V-hushållsnät samtidigt, och det är bäst att använda en 220 V-hushållsförsörjning. Den genomskinliga inkubatorn med hög densitet, lätt att observera kläckningssituationen, kan automatiskt vända ägg, värma dem jämnt, lågt ljud, låg strömförbrukning.

- Fuktighetsövervakning + extern vattenpåfyllning:
Inkubatorn kan visa fuktighetsvärdet. Beroende på luftfuktigheten som visas på inkubatorn, kan vatten tillsättas till inkubatorn varje dag.

Objektsnr 628234578

Visningar 105

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 22:37

NY! Digital kläckningsmaskin 16 ägg Automatisk Inkubator Ägg Äggkläckningsmaskin

Såld för

499 kr
Annonsen är avslutad

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

561 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?