Beskrivning

Vita självhäftande etiketter. Storlek: 30x45mm. 60st per förpackning.

Självhäftande etiketter är en typ av etiketter som har en limbeläggning på baksidan, vilket gör att de kan appliceras på en yta utan att behöva använda någon annan typ av fästmetod.

En av de vanligaste användningarna för självhäftande etiketter är att märka produkter eller förpackningar. Dessa etiketter kan innehålla information som produktnamn, pris, innehållsförteckning och andra detaljer som kan vara viktiga för konsumenter eller personal.

Etiketterna är utmärkta att använda på Postorderpåsar, kuvert och paket för att skriva mottagarnamn och avsändare.

Självhäftande etiketter används också ofta för marknadsföring, då de kan tryckas med logotyper, slogans eller andra grafiska element för att skapa igenkänning och öka varumärkesmedvetenheten. De kan även användas för att skapa specialutgåvor eller begränsade upplagor av produkter.

Utöver användning på produkter eller förpackningar används självhäftande etiketter i många andra sammanhang. De kan användas för att organisera dokument, märka föremål för förrådsförvaring eller vid evenemang för att skilja olika grupper åt.

Sammanfattningsvis är självhäftande etiketter en mångsidig och användbar produkt som kan användas i en mängd olika sammanhang. Oavsett om det handlar om att märka produkter, marknadsföra ett varumärke eller organisera föremål är självhäftande etiketter ett praktiskt verktyg för att kommunicera information och skapa ordning och reda.

------

Leveranstid är ca 2-4 arbetsdagar. Allt skickas från Sverige. Inga dolda kostnader tillkommer för dig som köpare.

Skickas med det fraktsätt som står angivet i annonsen. Om du köper flera annonser/auktioner samfraktar vi produkterna och beroende på vikt och storlek kan fraktsättet ändras till spårbart paket utan någon extra kostnad för dig som köpare.

Godkända betalsätt - Swish, Visa, Mastercard, Klarna, Apple Pay, Google Pay, Paypal eller Paynova.
Betalning görs inom 3 arbetsdagar. Budar du på flera annonser går det bra att vänta med att betala tills du budat klart.

OBS! Lägg ej bud om du inte tänker fullfölja köpet! Oseriösa köpare rapporteras till Tradera.

Har du några frågor eller funderingar så hör mer än gärna av dig!
Tryck på "Kontakta köpare" i auktionen.

Objektsnr 630042371

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 19:38

60 PACK Självhäftande Vita Etiketter 30x45mm Packmaterial Klistermärken Stickers

Såld för

|0 Bud

40 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Pysslio

Aplared, Sverige

4.8

Pysslio

Verifierad

Toppsäljare

2 829 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?