Beskrivning

  • Set – innehåller 27 delar: ett tefat, 6 stycken pizzor, en kniv för att separera degen och 3 stycken ananas, lök, tomat, broccoli, oliver och salami. Det hela är tillverkat av högkvalitativt trä och lackerat med en speciell, hälsovänlig färg. Den har också kardborrfästen som att du kan klippa pizzan och efter lek kan du sätta ihop allt.
  • Tillverkad av trä – träleksak är ett tidlöst förslag som kommer att glädja varje barn. Träets klassiska skönhet och hållbarhet gör det mycket populärt. Detta råmaterial ser bra ut både i naturlig färg och lackerad.
  • Säker – tack vare att pizza och tillbehör är gjorda av trä är de säkra för varje barn. Det naturliga råmaterialet innebär även att om ett barn tar en leksak i munnen, kommer den inte i kontakt med plast. Den har inga utstickande, vassa delar som kan skada ditt barn.
  • Lärande och lek – Vackra, ljusa färger lockar till sig ögonen från de yngsta, stimulerar fantasin och främjar det roliga. Den utvecklar barnens hantverksfärdigheter på ett genomtänkt sätt, hjälper till med träning av rörelsekoordination och utvecklar förmågan att logiskt tänkande.
  • Specifikationer – ålder: 3+; material: Trä; mått (L/B/H): 21/21/2,5 cm; vikt: 0,62 kg; vikt med förpackning: 0,64 kg

Objektsnr 628223927

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 21:15

Helt ny Pizzaset tillbehör av trä för barnkök

Såld för

74 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

174 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?