Beskrivning

Stapelträd - en pedagogisk träleksak från Plantoys som låter barn träna motoriken. Passa ihop former, sätt dem sedan i rätt ordning. Den rundade bottenplattan gör att trädet kan gunga, utan att det välter. Höjd ca 22 cm, den längsta stapelpinnen är 14 cm lång, den minsta 5 cm. I utmärkt skick! Passar för barn från 2 år. Vill man göra det svårare så får barnet blunda och känna sig fram för att hitta rätt storlek att stapla. Utmanande även för vuxna och en bra gren i en 5-kamp.

PlanToys tillverkar sina ekologiska och hållbara träleksaker av gummiträd som inte längre producerar latex. Träden har inte fått någon gödning de sista tre åren före de kapas för att säkerställa giftfritt trä, man torkar träet utan kemikalier, använder lim utan formaldehyd och färger som är vattenbaserade och ekologiska.

Vikt: 360 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628537738

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 23:12

Stapelträd - en pedagogisk träleksak från PlanToys

Pris

200 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

455 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?