Beskrivning

Gått igenom delarna lite snabbt saknas säkert lite delar men är mycket som går att leka med . Det jag märkte saknades är ett sånt litet frigolit flygplan man skjuter med ett gummiband . Många delar sitter ihop med gummiband och dom var ju söndervittrade efter så många år , så gummiband normal storlek saknas också. Såg att några små plastpluttar som håller ihop vissa delar gått av , så några droppar lim kanske också behövs . Kartongen var i dåligt skick för dominorally. Men den följer med ihopvikt inuti den överfulla banankartongen.som jag fått höja lite för att få plats med allt .kartongen till spöktåget fanns inte kvar. Detta har lekts med mycket av 4 barn och deras kompisar men med lite omvårdnad kan det hålla till många flera . Är väldigt många delar. Ljudet fungerade då jag packade ner den i början av november. Sålde den då ,men ingen hämtade ut den , så den kom tillbaka i slutet av januari. Har inte öppnat den sen den kom i retur.
Så nu säljer jag den igen .

Tack jag för att du är intresserad av mina auktioner, Samfraktar givetvis vid vinst av flera auktioner .Titta gärna igenom dom . Lägger ut i mån av tid . Packar noggrannt . Tar inte ansvar för postens slarv . Är det något ni undrar över fråga , det är ytterst sällan jag inte har möjlighet att svara inom ett dygn . Svarar oftast kvällstid.
Fraktpris är det som gäller inom Sverige , och justeras om det ska skickas utomlands !

Fraktkostnader via Schenker:
1 kg 59 kr
2kg 73 kr
3kg 78 kr
5 kg 95 kr
Tänk på att emballaget också väger. Så räkna med 1/2 till 1 kg extra vikt beroende på storlek av paket

Jag lägger ut allt som blivit över,så det kan dyka upp både det ena och det andra . Leksaker ,porslin ,lampor, tavlor, lite kläder ,smycken . Och snart kommer det läggas ut frimärken igen . Så spara mej gärna som säljare . Mvh Carina

Objektnr 633186695

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 14:43

Domino rally ,och domino spöktåg, 90 talet

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

cw12

Sollefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

606 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?