Beskrivning

Välskött Cretina klocka. Lite hairlines men annars perfekt. Legat i boxen ett tag så känner att den skulle behöva en ny ägare. Fråga gärna om något är tveksamt.

Lite information,

Quartz
Urverket i denna klocka är Quartz, vilket innebär att den är batteridriven. Ett kvartsur är lätt att underhålla och säkerställer att klockan alltid går korrekt.
316L kirurgiskt stål
Klockan är gjord av 316L kirurgiskt rostfritt stål, vilket anses att vara den bästa kvaliteten på stål för tillverkning av klockor. Det kännetecknas av att det är ett reptåligt och hårt material.

Rostfritt stål
En kedja sammansatt av flera små länkar möjliggör justering av armbandet efter handledens storlek. Kedjan kan enkelt justeras med hjälp av verktyg. Kedjor kan ha olika typer av lås som håller den på plats och ser till att den inte lossnar under användning.

10 ATM / 100 m
Klockan är vattentät ned till 100 meters djup (10 atm tryck). Det innebär att du kan använda den när du simmar och ägnar dig åt lättare dykning. Den är inte klassad som dykarur och därför rekommenderar vi inte att dyka djupare med den än 2 meter.

Safirglas
Safirglas är känt för sin extrema hårdhet och hållbarhet. Det är den typ av klockglas som står emot repor, slitage, smuts och fingeravtryck bäst

Objektsnr 628744528

Visningar 222

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 11:58

Certina DS Podium Chronograph C034.417.22.047.00

Såld för

|0 Bud

3 210 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Maitan222

ed, Sverige

Verifierad

12 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?