Beskrivning

Ett armbandsur kan tyckas vara någonting som man inte nödvändigtvis behöver ha. Men det kan faktiskt vara en väldigt trevlig accessoar, och de finns i så många olika färger och material att det säkerligen finns en som passar just dig.

  • Batteridrivet urverk
  • Barnklocka
  • Boett i stål

Batteridrivna klockor som den här är för dig som vill ha något som bara fungerar utan att behöva underhålla den allt för mycket. Till skillnad från en mekanisk klocka så behöver det här urverket aldrig dras upp för egen hand, det kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna klockor är att de håller tiden väldigt väl vilket innebär att du inte behöver justera tiden var och varannan dag.

.

Analoga visare har varit standard på klockor i över tvåhundra år och är precis lika relevant och fungerande än idag. Förutom att det ger en tidlös och stilfull look kan det vara väldigt praktiskt, om du skulle gå vilse kan man faktiskt navigera med hjälp av visarnas position i förhållande till solen. Det går också snabbare att få en uppfattning av tiden med analoga visare, jämfört med digitala visare där du blir presenterad en siffra som hjärnan sedan måste sätta i kontext.

Objektsnr 627620550

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 07:05

Frozen armbandsur

Pris

150 kr
Annonsen är avslutad

birgitta17

Bälinge, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

365 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?