Beskrivning

Philips wake up lights RH3520 bra skick.

Vakna mer behagligt (3 väckningsljud)
5 naturliga ljud
FM-radio och läslampa
Snooze med tryckfunktion
Soluppgångssimulering i färg väcker dig naturligt

Ljuset ökar gradvis under en 30-minutersperiod, precis som vid en riktig soluppgång. Färgen ändras från mjukt gryningsröd och orange till klargul. Processen med allt starkare ljus får kroppen att vakna naturligt, och när ljuset har fyllt hela rummet, kompletterat av naturliga ljud som fulländar uppvakningsprocessen, kommer du att vara redo för dagen som kommer.
Välj mellan fem olika naturliga väckningsljud

Vid väckningstiden du har ställt in spelas ett naturligt väckningsljud upp, så att väckningen slutförs och du blir klarvaken. Volymen på det valda ljudet ökar gradvis till den nivå du har valt inom 1,5 minut. Du kan välja mellan fem olika ljud: Forest Birds, Buddha, Yoga, Ocean Waves och Nepal Bowls.
Med FM-radion kan du vakna till ditt favoritprogram

Solnedgångssimuleringen är en ljusterapi som används när du ska somna, och förbereder din kropp för natten genom att gradvis minska ljus under tidsperioden du har valt.

Oberoende forskning* visar att 92 % av Philips Wake-up Light-användare tycker att det känns lättare att kliva upp ur sängen (Metrixlab 2011, N=209)
20 inställningar för ljusstyrka för att passa dina personliga preferenser

Olika personer är olika känsliga mot ljus. I allmänhet behöver vi mindre tid på oss att bli klarvakna om vi använder en högre ljusintensitet. De 20 olika inställningarna för ljusintensitet i Wake-up Light kan anpassas och till och med ställas in på upp till 300 lux.
4 ljusstyrkenivåer för skärm, kan justeras efter dina önskemål

Skärmens ljusstyrkenivå kan ändras från hög till medel, låg och mycket låg.

Objektsnr 627404615

Visningar 107

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 26 mar 19:31

Philips wake up lights RH3520

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

Någon annan har föreslagit 240 kr.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?