Beskrivning

Sparsamt använt och säljas på grund av jag har ingen behov för den längre. I nyskick, har dock tyvärr kastad originalförpackningen, men alla instruktioner/ manualen finns kvar och skickas med.

Produkt beskrivning:

Vakna upp naturligt med ett Wake-up-ljus med en färgad soluppgång
Simulerar färgad soluppgång
7 naturljud
Snooze och läslampa
Sänglampa
Ljuset på skärmen avtar automatiskt när det blir mörkt i sovrummet
20 inställningar för ljusstyrka
LED-indikatorlampor
Ingen UV-strålning

20 inställningar för ljusstyrka för att passa dina personliga preferenser
Olika personer är olika känsliga mot ljus. I allmänhet behöver vi mindre tid på oss att bli klarvakna om vi använder en högre ljusintensitet. De 20 olika inställningarna för ljusintensitet i Wake-up Light kan anpassas och till och med ställas in på upp till 300 lux.

Nedtonande ljus och ljud som varsamt låter dig somna
Solnedgångssimuleringen är en ljusterapi som används när du ska somna, och förbereder din kropp för natten genom att gradvis minska ljus (och naturliga ljud) under tidsperioden som du har valt.

Soluppgångssimulering i färg väcker dig naturligt
Ljuset ökar gradvis under en 30-minutersperiod, precis som vid en riktig soluppgång. Färgen ändras från mjukt gryningsröd och orange till klargul. Processen med allt starkare ljus får kroppen att vakna naturligt, och när ljuset har fyllt hela rummet, kompletterat av naturliga ljud som fulländar uppvakningsprocessen, kommer du att vara redo för dagen som kommer.

Välj mellan 7 olika naturliga väckningsljud
Vid väckningstiden du har ställt in spelas ett naturligt väckningsljud upp, så att väckningen slutförs och du blir klarvaken. Volymen på det valda ljudet ökar gradvis till den nivå du har valt inom 1,5 minut. Du kan välja mellan sju olika ljud: Forest day-forest birds, Buddha, Yoga, Ocean Waves, Nepal Bowls, Morning Alps och Summer Lake.

Objektsnr 628945285

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 20:24

PHILIPS Väckningslampa (modell HF3532)

Slutpris

|

750 kr

Auktionen är avslutad

habeneng vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?