Beskrivning


Är du på jakt efter det perfekta tillskottet till ditt hem eller din restaurang? Då behöver du inte leta längre! Vårt ovala uppläggningsfat i pressat glas är den eleganta och praktiska lösningen för att presentera och servera dina kulinariska skapelser med stil.

Med dess kristallklara, högkvalitativa glas och sofistikerade design, kommer detta fat att lysa upp varje rum och göra varje måltid till en fest. Dess detaljerade, invecklade design med geometriska mönster ger det ett elegant utseende som är säkert att imponera på dina gäster.

Detta fat passar perfekt för att visa upp allt från aptitretare till huvudrätter och desserter. Det är lika funktionellt som det är vackert, vilket gör det till ett oumbärligt tillbehör i varje kök.

Kontakta oss nu för att säkra ditt eget exemplar – en investering i tidlös elegans och funktionalitet. Skynda dig, lager är begränsat!

Observera: Bilden visar det faktiska produkten, men färg och storlek kan variera något på grund av ljusförhållanden och skärmens inställningar.



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektsnr 630405046

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ovalt Uppläggningsfat i Pressat Glas - Ett Mästerverk av Elegans

Pris

45 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?