Beskrivning

Vacker glasskål på tre fötter.
Diameter ca 14 cm.
Höjd ca 7,5 cm.
Bra begagnat skick.

Har en större blå skål till försäljning också, se mina övriga auktioner.

Betalning:
All information om betalning kommer via Traderas e-post. Efter avslutad auktion ska varan betalas inom 3 dagar, eller efter överenskommelse. Bud som läggs på Tradera är bindande. I och med att man lägger ett bud eller gör ett köp förbinder man sig till att genomföra det.

Samfrakt:

Kolla gärna in mina övriga auktioner. Jag erbjuder samfrakt, om det är möjligt, för alla auktioner som går ut senast 3 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Skicka gärna ett meddelande när du vill ha samfrakt.

Skick:

Jag försöker att alltid beskriva varan så noga jag kan. Bilderna är en del av beskrivningen. Skador och fel som upptäcks skrivs alltid ut och är inte giltig anledning till en reklamation. Alla varor säljes i befintligt skick, dvs i det skick varan befinner sig vid försäljningstillfället.

Leverans:

Varan skickas väl förpackad och emballerad. Jag skickar så snabbt som möjligt, oftast inom 1-3 dagar, och till den adress du har registrerad på Tradera.
Frakten som är angiven i annonsen gäller inom Sverige. Mejla mig för den exakta fraktkostnaden för övriga världen. International bidders, please contact me before bidding for more details about shipping and shipping cost!

Å
ngerrätt & Reklamation:
Som kund omfattas du av lagen om distansavtal & avtal utanför affärslokal vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från det att du har mottagit varan. Vid nyttjande av ångerrätt står kund för returkostnad och ansvarar för att varan returneras komplett och i samma skick som när den sändes från mig. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till mig. Tänk därför på att packa varan väl. Återbetalning sker till det konto som angavs vid köpet. Jag försöker hantera alla returer så snabbt som möjligt. Efter att din retur hanterats återbetalas pengarna.

Vid reklamation ska ni först ta kontakt med mig via e-post samt bifoga bilder på varan och emballagets alla sidor. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt. Efter mottagande av vara samt godkänd reklamation återbetalas pengarna inom 30 dagar.

Hör av er om ni undrar över något.
Lycka till!

Objektsnr 630918882

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:44

Skål "Orion" Lausitzer Glaswerke, grönt glas pressglas ca 1950-tal retro vintage

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Slutar om

Myriad

Bergkvara, Sverige

5.0

Myriad

Företag

Toppsäljare

1 205 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?