Beskrivning

Visitkortsskål i grönt och klart glas med matt yta. Fot i nysilver. Okänd ålder och tillverkare, men definitivt inte nytillverkad. Fint skick utan naggar eller andra skador. Ca 25 cm diameter och ca 18,5 cm hög.

Jag använder INTE tidningspapper när jag packar, utan ordentligt packmaterial som kartong, bubbelplast, frigolit etcetera beroende på vad som ska packas. Dock återanvänder jag material för att skona miljön. Jag emballerar väl och ser till att varan är ordentligt fixerad i ytterkartongen.
Hund finns i hemmet.

Foreign buyers, please wait for the invoice with the total price including shipping. The automatic shipping calculator often shows the wrong shipping cost.

På förekommen anledning måste jag tyvärr vara lite tråkig och poängtera ett par saker som egentligen känns väldigt självklara:
1. Om du vill ha ditt köp skickat till en annan adress än den du angett på Tradera är det inga problem, men du MÅSTE meddela det och få det bekräftat av mig INNAN du betalar. Jag kommer inte att göra några ändringar efter att jag bokat frakt.
2. Om du vill att jag ska vänta med att att skicka ditt paket är det inga problem, men om det handlar om mer än ett par dagar MÅSTE du meddela det INNAN jag bokar frakt eftersom fraktsedlar har begränsad giltighetstid.
3. Jag kommer inte att kontakta fraktbolag för att förlänga liggetid om du efter att jag lämnat in paketet kommer på att du är bortrest. Förlängd liggetid kostar extra och dessutom kan någon annan lätt hämta ut ditt paket med QR-kod och Bank-ID.
4. Om du behöver vänta med betalning är det normalt sett inga problem, men jag vill gärna att du om möjligt kontaktar mig och får det bekräftat innan auktionen avslutas. Skulle du missa det så löser vi det ändå.

Objektsnr 629961899

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:14

Visitkortsskål / bordsuppsats / glasskål med veckad kant & fot i nysilver

Slutpris

|

149 kr

Auktionen är avslutad

Atlantico89 vann auktionen

Lost Johnny

Kristinehamn, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 296 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?