Beskrivning

Upplev elegansen och skönheten i dessa tre kristallskålar, perfekt för att lägga till en touch av klass till varje hem. Varje skål är mästerligt utformad med utsökta detaljer, vilket reflekterar ljuset på ett sätt som framhäver deras fantastiska design.

Rund Skål med Blommönster: Denna skål är rund med invecklade blommönster graverade på utsidan. Den är perfekt för att servera godis eller som en dekorativ pjäs.
Stor Skål med Vågig Kant: Denna större skål har en vågig kant och har också blommiga gravyrer men med mer uttalade detaljer. Den kan användas för att servera frukt eller bara som en vacker prydnad.
Skål med Handtag: Denna skål är lika stor som den första men har handtag på båda sidor. Den har ett detaljerat mönster, mindre blommigt och mer geometriskt i naturen. Den är idealisk för att servera snacks eller som en elegant inredningsdetalj.
Alla skålar uppvisar den klassiska transparensen och gnistan som är förknippad med kristallvaror, och reflekterar ljuset vackert. Missa inte chansen att äga dessa fantastiska skålar!



[Skick]

Eftersom det är vintage kan det finnas spår avanvändning, repor, smuts, försämring på grund av åldrande, etc.
Vänligen kontakta oss i förväg om du har några frågor eller funderingar.

Objektsnr 630404662

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lyxiga Kristallskålar till Salu!

Pris

105 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?