Beskrivning

Skicket framgår av bilderna - vill Ni ha fler bilder skicka då ett meddelande så ordnar jag det. Lite använda, men inga avslag etc, med andra ord i fint skick.

Endast avhämtning efter överenskommelse då fraktbolaget annars kanske har sönder dessa.

Vinnarmail skickas alltid ut automatiskt av Tradera direkt efter auktionsavslut.

Har du inte fått något mail från Tradera inom 2 dagar så kolla din "skräpmail" så det inte fastnat där - annars vänligen hör av Er till mig.

Betalningen skall vara gjord och synas senast 4 dagar efter auktionsavslut.

Varan skickas omgående så snart pengarna syns på mitt konto. Är det en vara som skickas som paket mailar jag alltid ut kollinumret också.

Fraktpriset är med vald transportör - vill du ha det skickat på annat sätt ordnar jag givetvis detta. Fraktpriset gäller inom Sverige. Skall den skickas till något annat land får jag återkomma med korrekt fraktpris. Givetvis emballeras den väl så att inga transportskador uppstår. Är det en auktion där Ni som köpare skall hämta sakerna personligen - då kommer vi överens om när detta skall ske efter avslutad auktion.

Se gärna mina tidigare omdömen - 100% nöjda kunder hittills under 22års tid här på Tradera, läs gärna mina personliga meddelanden också. Skulle det uppstå problem så vill jag att Ni kontaktar mig så löser vi det på smidigaste sätt. Jag lämnar alltid Positivt efter att jag erhållit detsamma från Er.

Lycka till och välkommen till mina auktioner här på Tradera!

Objektsnr 628725407

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 09:52

12st kaffekoppar med fat, Mitterteich Bavaria i fint skick

Utropspris

|0 Bud

198 kr

Auktionen avslutades utan bud

scooters

Åstorp, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

880 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?