Beskrivning

Om varan:
Sex fina uppsättningar av tekoppar och fat i porslintillverkade av Zeh Scherzer från Bayern i Tyskland. Gyllene kanter med blommor som dekorerar kopparna och tallrikarna och präglade dekorationer.

Zeh Scherzer & Co.

Företaget Zeh Scherzer & Co. grundades 1880 och tillverkade ett brett sortiment av produkter, inklusive te- och kaffeserviser och husgeråd.
Under åren 1918-1920 skapades en konstnärlig avdelning, samlare och historiker kallar denna tid för "en gyllene period" av manufakturverket. På den tiden skapades många av de vackraste konstnärliga produkterna i dess historia. På grund av ökande konkurrens upphörde produktion år 1992.

Bakstämpeln på dessa pjäser användes från ca 1949 till 1991. Inga nagg eller sprickor förutom en enda tallrik, se sista bild. Nästintill inget slitage på guldkanterna och blommönstren.

Frågor om objekt:

Vi gör vårt bästa med att ta utförliga bilder som representerar varorna, inspektera därför vänligen bilderna först och främst.

Frakt:

Vi fraktar till din Tradera adress, se därför till att den är uppdaterad innan betalning. Paket skickas oftast inom 2 arbetsdagar.

Köpvillkor:

Varorna säljs i befintligt skick, läs vänligen beskrivningen och inspektera bilderna noggrant.

Objektnr 634088602

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 07:39

Zeh Scherzer Bavaria Kaffekopp Set av 6 Porslin med Guldkant

Utropspris

|0 Bud

197 kr

Slutar om

HCLW

Göteborg, Sverige

4.9

HCLW

Verifierad

35 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?