Beskrivning

Petfekt skick.
Hel och vacker.
Ovanlig serie.
Design Emilio Pucci
Mått: ca 10 x 10 cm.

Redan 1961 introducerade Rosenthal iden om designsamarbeten med etablerade modedesigners och arkitekter för att skapa gränsöverskridande produkter och limiterade kollektioner. Startskottet var ett samarbete med Emilio Pucci

och i samband med att modehuset Pucci lanserar boken Unexpected Pucci presenterar Rosenthal också produkter från det ikoniska samarbetet i nya limiterade upplagor.

Rosenthal har genom åren samarbetat med flera tongivande modehus, där samarbetet med Emilio Pucci var det första i sitt slag, och även markerade starten av Puccis expansion till interiördesign. Modehuset Pucci grundades av Marchese Emilio Pucci och har utmärkt sig genom sin banbrytande användning av färger och mönster. Internationellt är Emilio Pucci känd som "Prinsen av mönster" och han har skapat mönster som fortfarande används i Puccis kollektioner och produkter.

Inför lanseringen av boken Unexpected Pucci har modehuset valt ut olika mönster som varit viktiga för det florentinska varumärkets stora framgångar. I två limiterade serier fångar tyska Rosenthal upp Emilio Puccis arv med produkter som kombinerar Rosenthals hantverkstradition och Puccis konstnärliga mönster och resultatet blir högt eftertraktade, numrerade utgåvor.

Kommer från rökfritt hem, med hund.
Ser gärna att din betalning är mig tillhanda inom 3 dagar efter vunnen auktion.

Jag skickar paketet till dig senast 4 dagar efter erhållen betalning. Detta på grund av obekväma arbetstider.

Sampackar mer än gärna!

Objektsnr 628205037

Visningar 203

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 09:24

Pillerburk Sockerskål ROSENTHAL • Studio Linie • Emilio Pucci • RETRO

Slutpris

|

215 kr

Auktionen är avslutad

SoFoClothes vann auktionen

LjuvasteRetro

Eksjö, Sverige

4.9

LjuvasteRetro

Verifierad

Toppsäljare

140 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?