Beskrivning

Vi presenterar en utsökt majolika vas med en metallfot, ett mästerverk av detaljerad hantverk och estetisk skönhet. Denna vas är en perfekt blandning av traditionell majolika konst och modern design, vilket gör den till ett eftertraktat objekt för alla samlare.

Denna majolika vas är prydd med komplexa blommönster som ger den en unik charm. Den har en robust metallfot som ger den stabilitet och en extra touch av elegans. Vasen är 21 cm hög och har en diameter på 14 cm, vilket gör den till en imponerande pjäs att visa upp i alla inställningar.
Om du är en samlare som uppskattar skönheten i detaljer och kvaliteten på hantverk, är denna majolika vas ett måste för din samling. Dess unika design och utsökta detaljer gör den till en ovärderlig tillgång för alla samlare.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektsnr 630438884

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Exklusiv Majolika Vas med Metallfot

Pris

1 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?