Beskrivning

Ett vintage/retro poströr i keramik att hänga vid dörren! I detta rör kan meddelande lämnas. Norsk text. Fint begagnat bruksskick! Inga nagg eller sprickor. Mindre glasyrdefekter förekommer. Titta noga på foton för att göra dig en egen bedömning, bilderna är en del utav beskrivningen! Reflexer ifrån kameran syns på foton!

Höjd på rör: ca 18,2 cm.
Diameter botten: ca 4,5 cm.

Titta gärna på våra övriga auktioner då vi samfraktar!

KÖPVILLKOR:
Fraktkostnaden stämmer inte om du budar utanför Sverige, då tillkommer det ett annat fraktpris. Vänta på aktuellt fraktpris ifrån oss. Vi skickar paket minst en gång i veckan om inget annat meddelas till er.

SKICK
Det står i beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning.
Det är ditt eget ansvar som köpare att noggrant läsa igenom beskrivningen utav varan, samt betrakta de foton som finns tillgängliga. Bilderna är en del utav beskrivningen. Anser du trots allt att annonsen är ofullständig kontakta oss gärna för ytterligare foton och information kring varan innan bud/köp. OBS! DJUR FINNS I HEMMET!

BETALNING
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller Paypal. Annonsen/varan betalas inom 5 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

LEVERANS & SAMFRAKT
Alla våra varor skickas i första hand med SCHENKER då vi har goda erfarenheter kring deras hantering av paket. Paketet skickas spårbart och försäkrat via valt fraktbolag inom EU. Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

AVHÄMTNING
Avhämtning sker senast inom 5 dagar efter betalning eller enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

RETUR & ÅNGERRÄTT
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Varan ska vara i exakt samma skick som den var när den köptes, ej heller använd.
Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar.

REKLAMATIONSRÄTT
Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

KUNDSERVICE
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera. (226 silver)

Objektsnr 629481030

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 20:57

NORSKT VINTAGE POSTRÖR I KERAMIK

Pris

160 kr

selectedbyviefjord

Karlshamn, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?