Beskrivning

En kniv och en gaffel ur den klassiska besticksserien Chippendale. Dessa är tillverkade av Guldsmedsaktiebolaget / GAB i äkta silver. Tydligt stämplade. Knivbladet är i rostfritt stål. Nypris på motsvarande set är ca 3300 kr.

Besticken är i bra begagnat skick. Spår av användning finns.

Måtten är: Kniv ca 20 cm, gaffel ca 18 cm.

OBS! Jag har totalt fyra motsvarande auktioner ute. Samt en auktion med enbart 2 knivar. Jag samfraktar givetvis gärna om intresse finns för fler än en auktion.

Betalning ska ske senast fem dagar efter avslutad auktion.

Jag samfraktar gärna förutsatt att det går utan risk att skada något av föremålen. Vid samfrakt måste du kontakta mig innan du betalar så att det totala fraktpriset blir korrekt!

----------------------

Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalet. Antal dagar räknas från dagen efter det att du fått varan. Du måste meddela mig innan tidsfristen går ut för att ångerrätten ska gälla. Ångrar du ditt köp står du själv för returkostnaden med spårbar frakt. När jag erhållit din vara, i samma skick som när jag skickade den, kommer jag att betala tillbaka det du betalade för varan. Skulle varan vara skadad har jag rätt att debitera dig för värdeminskningen.

Objektsnr 630206964

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:23

Chippendale, äkta silver, bestick, kniv & gaffel, GAB, stämplade (4)

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Slutar om

Retrobruket

Malmö, Sverige

5.0

Retrobruket

Företag

Toppsäljare

1 866 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?