Beskrivning

Kakfatet är gjort i Näshult , Småland Hedbergs tenn.Välanvänt . Har inte rengjort det då jag inte vill repa det ytterligare. Kommer bli jättefint om man putsar upp det. Diameter 25,5 cm , foten 12,5 cm i diameter. Foten ca 5 cm hög. Hela fatet är mellan 7 och 8 cm hög . . Det finns en skada mitt i fatet. Men det är inte hål igenom .Vikt 638 gram.

Häftig tennskål, sväljer rätt mycket . Höjd 18 cm , diameter 26,6 cm, foten är ca 13 cm i diameter. Vikt 1100 gram. Gjort i Danmark Finns massor av repor men den är ju Använd och ett väldigt mjukt material . Den är hel i allafall.

Jättefin kanna, med en vacker blomma på locket. Vissa säger den är mycket gammal. Vissa säger 1900 tal men då jag inte kan tyda stämplarna låter jag det vara osagt . Det finns några små bucklor, men inget man direkt ser ,den är i hyfsat bra skick tycker jag . Repor och små skav finns . Vikt 866 gram , höjd ca 18 cm bredd 27 cm. Bedöm skick utav bilderna.

Samfraktar givetvis vid vinst av flera auktioner .Titta gärna igenom dom . Lägger ut i mån av tid . Packar noggrannt . Tar inte ansvar för postens slarv . Fraktpris är det som gäller inom Sverige , och justeras om det ska skickas utomlands !
Tack för att du är intresserad av mina auktioner ??

Objektnr 634243865

Visningar 2

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 21:10

2600 gram tenn. Äldre , gjutning , smälta ner . Skål , kanna, fat

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

cw12

Sollefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

613 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?