Beskrivning

Säljer ett fantastiskt hantverk i form av en ca 5,80 m lång linnegardin som är tänkt att klippas till två eller flera ”luft”, dvs gardinlängder. Bredd ca 89 cm. Textilen är handvävd 1960-61 av min mamma som då gick i Husmodersskolan och tekniken kallas myggtjäll. Längden är så pass tunn att du kan skymta min hand genom den på sista fotot. Jag tror att solljuset skulle sila vackert genom gardiner av denna textil! Det är aldrig använt och du som köper det får helt enkelt klippa till längden som du själv vill och sy på egen hand. Jag har tvättat den och kan inte se några konstigheter annat än en maska som något har fastnat i och dragit till samt ett par fläckar som är så ljusa att de knappt syns. Tyvärr är inte 1950-60-tal min grej och jag vet att jag aldrig kommer att använda den här längden, hur fint och nära mig hantverket än är. Men tänk så passande gardiner det skulle bli av den i ett hem med rätt vibe!

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt!

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion och jag skickar försändelsen inom fyra dagar efter mottagen betalning. Behöver du fler dagar på dig att betala eller vill dela upp betalningen, kan du t ex gratis välja faktura 30 dagar via Klarna som betalningsmetod.

Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren av auktionen för och jag erbjuder de två billigaste fraktalternativen för varje försändelse som skickas så att köparen själv får välja vad som passar bäst. Fraktpriserna är ingenting jag styr över utan gör det bästa jag kan för varje vara som skall fraktas. I annonsen och vinnarmejlet framkommer vilka betalningsmetoder som gäller och jag tar INTE emot banköverföringar på "traditionellt sätt".

Lycka till med budgivningen :)

Objektsnr 628031031

Visningar 352

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 15:50

Ca 5,80 m handvävt linnetyg, 1960, teknik: myggtjäll, oanvänt!

Slutpris

|

837 kr

Auktionen är avslutad

väverskan vann auktionen

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verifierad

Toppsäljare

581 omdömen