Beskrivning

enligt bilden/bilderna. cd från från 2003 i mycket fint skick.
kan skickas för 1 frimärke (utan plastfodral, 3 frimärken med fodralet)

Se även mina övriga auktioner för samfrakt. Låg fraktkostnad med Schenker – 20 kg kan skickas för 195:-. Ingen extra kostnad för emballage, jag väntar gärna in sändning till "fullt paket".

samfraktar också med säljaren kubiztal, kolla även dom auktionerna!

Varan finns i centrala Örebro, där den med fördel kan hämtas för att undvika fraktkostnad, vilken i annat fall köparen står för (schenkers, postens, dhls eller andra fraktbolags avgifter gäller – jag strävar såklart efter att den ska bli efter dina önskemål och så låg som möjligt). Ibland används rabattfrimärken. Om hämtning önskas kontaktar köparen mig i omedelbar anslutning till auktionens slut.Jag ansvarar inte för varor, brev eller paket som fraktbolaget hanterar illa eller slarvar bort. Mitt ansvar slutar när försändelsen överlämnats till inlämningsstället.

Jag försöker alltid beskriva eventuella fel eller brister på varan/ varorna efter bästa förmåga, men nog kan det pga av kunskapsbrist hända att jag missar något. Titta på bilden, är du osäker på något så maila till mig och fråga innan du lägger ditt bud.

Mvh mariahå

Objektsnr 628394450

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 13:28

arvo pärt CD passio 2003 TOPPSKICK magnificat summa samfraktar med kubiztal

Såld för

|0 Bud

55 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

MariaHå

Örebro, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

818 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?