Beskrivning

Label:
Geffen Records ‎– GED24634, Bong Load Records ‎– GED24634
Format:
CD, Album
Country:
France
Released:
1994
Genre:
Electronic, Rock
Style:
Leftfield, Lo-Fi

Skick: Good+

Spår efter bruk, lagring. Varan är från ett restparti och säljes i befintligt skick. eventuell reflektion, skugga från kameran.

ERBJUDANDE

Högt pris? Kom med motbud med rätt att neka! Vid godkänt bud ändrar Jag priset på annonsen.

Dela Din missnöjdhet med Mig, Din nöjdhet med Dina vänner!

KÖPVILLKOR

§ 1 GODKÄNNANDE AV VÅRA KÖPVILLKOR

Köp, bud är bindande. du är välkommen att handla hos Mig om du godkänner våra köpvillkor. Är något oklart? Fråga Mig innan köpet.

§ 2 VARANS SKICK

Skick Jag beskriver på annonserna är en grov utvärdering. Se till att denna vara säljer Jag i befintligt skick.

§ 3 BETALNING

Förskottsbetalning senast 3 dagar efter köpet enligt betalningssätt på annonssidan/ordersidan, Jag kan vänta tills löning vid begäran.

§ 4 VISNINGS-/BESIKTNINGS-/UNDERSÖKNINGSPLIKT

Det ankommer på mig att själv bilda mig en uppfattning om varan och sedan köpa/avstå. Kom gärna till visning och undersök varan på plats eller be om mer information före köpet.

§ 5 VISNING, AVHÄMTNING, LEVERANS, FRAKT, SAMFRAKT

Tid förbokas.

Frakt: du betalar.Frakten på annonssidan gäller inom Sverige. Frakt till övriga länder kostar mer, fråga Mig före köpet.

Samfraktas. Max. 10 kg inkl. förpackningsmaterial per paket. Samfrakt sker inte per automatisk. Betala inte förrän du ser justerad samfrakt på ordersidan eller hör av Mig. Jag förbehåller rätten till att skicka Dina köp i ett eller i flera paket.

Avhämtning senast inom 3 dagar efter köpet.

Ej uthämtat paket/ returnerat paket för att du ej mottaget: Jag ansvarar inte paket som inte uthämtades senast 14 dagar efter köpet. Jag meddelar mig per mejl om Ditt paket kommer i retur. Får Jag inte svar, inte betald frakt för att Dina varor skickas på nytt 14 dagar från att Jag meddelade mig ansvarar Jag inte dessa varor och förbehåller Mig rätten att sälja dem vidare, ingen återbetalning sker.

Leveranssätt, leverantör: Jag förbehåller Mig rätten att byta bägge leveranssättet och leverantören. Är detta viktigt för mig meddela Mig omgående efter köpet.

Leveranstid:Jag skickar sålda varor snarast efter spårad inbetalning.

Leveransadress: Jag skickar det till Din adress Jag fick från Tradera. Vill du att Jag skickar Dina köp till en annan person/adress? Det kan Jag om du begär det via meddelanderutan på Tradera.

I fraktpriset ingår förpacknings-, hanteringsavgifter.

§ 6 RETUR/ÅNGERRÄTT/REKLAMATION/ÖPPET KÖP/BYTESRÄTT

Begäran för ångerrätt, reklamation, retur ska skickas till Vår butikadress.

Ångerrätten: ska meddelas Mig inom 14 kalenderdagar från med att varan mottogs. Utebliven betalning gäller ej som hävdande av ångerrätten. du måste leverera varan till Mig senast inom 14 kalenderdagar från att Jag mottagit Ditt meddelande. Ångerrätten gäller ej för vissa varor t. ex: en vara vars pris beror på sådana svängningar på marknaden som Jag inte kan påverka; en förseglad vara som förseglingen har brutits; en vara som till sin natur är sådan att den efter leverans sammanblandas med en annan vara på så sätt att varorna inte kan skiljas från varandra; lösnummer av en tidning, tidskrift; en vara som ingås vid en auktion; om det totala beloppet understiger 400 kronor; varor som säljes i befintligt skick. Se §1.

Reklamation: allting säljer Jag i befintligt skick.

Returadressen är den som du fick av Tradera.

Skick på varan vid retur: varan skaåterlämnas till Mig i samma skick som vid leveransen Jag skickade.

Returfrakt: du betalar.

Jag har rätten till ersättning för värdeminskning.

Ångerblankett hittar du på www.konsumentverket.se

Öppet köp, bytesrätt finns ej.

INTERNATIONAL BUYERS are welcome. Buy, bids are binding. Ask us the shipping cost to your country. You pay for goods, shipping, customs, VAT. You also pay any transaction fees in connection with your payment if you paid outside Traderabetalning.

Objektsnr 630445437

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Beck - Mellow Gold, CD

Pris

45 kr

se.ktp

Trollhättan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 159 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?