Beskrivning

Published by: Telegram Bokförlag2012
246 pages written in Swedish
Written by: Tomas Ledin

Tomas Ledins egen bok om Showtime. Medegna ord och massor av privata bilder berättar Tomas om sittfantastiska äventyr från den första, vilt storslagna idén fram tillden magiska premiären som blev en av våra mest spektakulärakrogshower någonsin. Att det också blev en braksuccé, det vet viju.

Hej!
Vi har nu passerat 150 slutsålda föreställningar och det ärfortfarande lika roligt. Jag känner mig synnerligen bortskämd somfår vara en del av den här upplevelsen, kväll efter kväll. Ochfesten bara fortsätter. Arbetet med Showtime har varit något långtutöver det vanliga för min del och nu har jag gjort en bok om hurShowtime blev till. Det här är min berättelse om hur projektetbörjade för snart fyra år sedan fram till dags datum. Hur det gicktill när jag efter 40 år som rockartist klev upp på en krogscen. Omhur vår vardag har sett ut under runt två års förberedelser. Omhela resan från den där första tanken, till premiären och de femföreställningarna i veckan, på först Rondo i Göteborg och sedanCirkus i Stockholm. En bok fullproppad med mina egna och andrasbilder från repetitioner, bakom scenen-bilder, snygga foton frånföreställningen och allt där emellan. Ett myller av privata sms,e-postmeddelanden och min text om Showtime-resan fram till idag.Jag hoppas ni ska gilla den!
Tomas

Condition: some glue on the baksideafter a EAN code

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Skick gradering:

M (mint)/NM (near mint) = Nyskick/Mycket bra exemplar
EX (excellent) = Mycket fin och välvårdad
VG+ (very good +) = Bra skick, normalanvänd skiva
VG (very good) = Sliten men spelar ändå bra
G (good) = Väldigt sliten skiva som kan hacka
+/- = mindre skillnader inom graderingsområdet

Objektsnr 629287831

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tomas Ledin -Hur det blev showtime bok 246 sid mycket bilder

Pris

39 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 518 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?