Beskrivning

Alf, är det första soloalbumet av den brittiska sångerskan Alison Moyet efter att hon lämnat det legendariska synth-bandet Yazoo, som hon bildade i slutet av år 1981, tillsammans med förra Depeche Mode medlemmen Vince Clarke. Albumet är inspelat i Odyssey Studios i London och utgivet av CBS Records, i november 1984 (CBS 26229). Albumet innehåller Alison Moyets största solohit Invisible, men även singlarna Love Resurrection, All Cried Out och For You Only.

Omslag, Innerfodral, Bilagor m.m.
Omslaget (Glossy) är som helhet i nära nyskick (Near Mint), utan åldersslitage, kantstötningar och s.k. "ringwear", ringmärken efter skivan, eller andra skador, men med ett kvarsittande mindre märke från egen sortering och registrering, på omslagets framsida (se bilder). Original innerfodral med låttexter och albuminformation i nyskick (se bilder).

Vinylskivans skick
Vinylskivan är som helhet i nära nyskick (Near Mint) utan repor, hack, så kallade "hairlines" eller andra märken. Skivan spelar igenom helt utan hopp, hack eller bakgrundsknaster.

Bedömt värde, Utropspris och Övriga Villkor
Albumet i denna utgåva är eftertraktat på Discogs, särskilt i så pass bra skick som denna (nära nyskick). Mitt utropspris: 115 SEK+frakt.

Säljs och skickas endast inom Sverige. Skickas väl emballerat i wellpappkartong specialgjord för transport av Vinylskivor. Köparen betalar portot (59 SEK, med Schenker). Finns även för avhämtning i Kristianstad.

Titta gärna på mina övriga annonser och utnyttja möjligheten att samfrakta flera köp till lägre fraktkostnad. Det går att frakta tre LP till samma pris som en (59 SEK). Dubbelalbum räknas viktmässigt som två.

Objektsnr 628123367

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 12:26

Alison Moyet - Alf - U.K. originalutgåva i nära nyskick, CBS Records (1984)

Slutpris

|

115 kr

Auktionen är avslutad

johans83 vann auktionen

SonMod

Kristianstad, Sverige

5.0

SonMod

Verifierad

Toppsäljare

173 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?