Beskrivning

Se mina övriga auktioner och spara pengar på frakten, samma fraktpris för upp till 3 skivor. Se komplett prislista för samfrakt längre ner.

Artist: The Gun Club
Titel: Fire Of Love LP
Bolag: New Rose
År: 1982
Katalognummer: ROSE8
Land: Frankrike

Fransk press av Gun Clubs debut, annorlunda omslag än UK/US-pressarna.
Vinylen i mycket fint skick, någon enstaka hairline/paperscuff under starkt ljus, EX.
Omslaget även det mycket fint, EX.

------------------------------------------------------------------------------------
Skivorna är visuellt graderade om inget annat anges. Jag försöker gradera strikt, jag vill ha nöjda köpare. Jag använder mig av Goldmines graderingsskala med tillägget EX.
Läs objektsbeskrivningen, titta på bilderna och kolla upp vad graderingen innebär om du inte har koll på det så kommer du säkerligen bli nöjd!

Om du vinner fler än en skiva, klicka "begär samfrakt" på betalsidan efter att alla auktioner du är intresserad av är avslutade så uppdaterar jag fraktpriset.
Du behöver inte betala eller höra av dig innan alla auktioner du tänkt buda på har avslutats.

Du kan efter avslutad auktion välja att betala med Swish, kort, Paypal eller faktura. Även vid avhämtning är det något av ovanstående betalsätt som gäller, jag vill inte ha kontanter.

Betalning förväntas inom 3 dagar efter avslutad auktion. Din vinst skickas inom 3 vardagar från erhållen betalning. Jag är ingen skivbutik utan jag gör detta på fritiden så jag har inte alltid möjlighet att posta samma dag du betalar, plus att jag försöker posta flera paket åt gången så jag slipper åka till inlämningsstället 70 ggr.
Hoppas på överseende med detta :)

Du kan spåra ditt paket under "Mina köp" på din Traderasida så fort det är skickat. Spårningsnumret får du automatiskt från Schenker på mailen.
Om allt flyter på smidigt hör jag inte av mig till dig öht. Det är inte för att jag är otrevlig utan för att det hade tagit en fruktansvärd massa tid att sitta och skriva artighetsmeddelanden till alla som vunnit skivor. Men har du frågor svarar jag givetvis!

Fraktpriser med Schenker, försäkrat och spårbart. Notera att dubbelalbum räknas som 2 LP:
1-3 LP: 67:-
4-6 LP: 81:-
7-9 LP: 87:-
10-12 LP: 103:-
13-20 LP: 127:-
21-25 LP: 153-
26-30 LP: 167:-


För andra länder inom EU justeras frakten automatiskt. Frakt till Norge för 1-3 LP är 160:-, 4-6 LP 224:-

På grund av att LP-kartongerna (och tejpen och bubbelplasten också för den delen) blivit helt galet dyra det senaste året tar jag numera några kronor extra för kartongen, annars hade det nästan blivit en förlustaffär för mig att sälja lite billigare skivor, hoppas på förståelse för detta! Du får i alla fall dina skivor i en kartong avsedd att skicka LP-skivor i och inte i en pizzakartong eller något ihoptejpat hemmabygge.

BUYERS OUTSIDE THE EU, PLEASE ASK FOR SHIPPING RATES. REGISTERED MAIL ONLY.

Objektsnr 628007636

Visningar 194

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 19:31

The Gun Club - Fire Of Love LP | Alternate artwork

Slutpris

|

390 kr

Auktionen är avslutad

walrus1 vann auktionen

modulok

Luleå, Sverige

5.0

modulok

Verifierad

Toppsäljare

2 203 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?